Print this page

O2 TV ponúka kanál DVTV a relácie Aktuálně.tv Foto: DVTV

 Digitálna televízia O2 TV od dnes rozšírila ponuku o kanál DVTV a niektoré relácie zo servera Aktuálně.tv mediálneho domu Economia. Dva nové kanály budú dostupné v sekcii menu O2 TV Box.

DVTV ponúka rozhovory Daniely Drtinovej, Martina Veselovského a Filipa Horkého. Aktuálně.tv obsahuje výber tematicky rozličných relácií od magazínu o technike Tech News cez zahraničné reportáže pod hlavičkou Svět na hraně až po satirický reláciu Petra Čtvrtníčka.

"Sme radi, že v spolupráci s O2 TV sprístupňujeme náš video obsah na ďalšej platforme," uviedol generálny riaditeľ Economie Roman Latuske.

Jednotlivé videá budú radené podľa ich obľúbenosti, počtu prehratí a ďalších parametrov. Diváci ich nájdu v sekcii O2 TV Box v rovnaký čas, ako sa objavia online.

"Vďaka funkcii spätného prezretia majú naši diváci každý okamih na výber z viac ako dvoch tisíc filmov, dokumentov, rozprávok a športových zápolení. Teraz pridávame ďalšie desiatky hodín exkluzívneho obsahu, ktorý nie je možné prijímať na žiadnej satelitnej alebo klasickej anténovej televízii," uviedol riaditeľ O2 TV David Duroň.