Print this page

Top filmy a seriály, ktoré si môžete vychutnať so 6 mesiacmi HBO zadarmo od SWAN-u

Kto by nechcel niečo zadarmo? SWAN teraz rozdáva darček všetkým novým zákazníkom, ktorý si k digitálnej televízii vezmú aj rýchly optický internet v rámci Balíkov DUO M, DUO L alebo Duo XL

 

Všetkým dáme trojicu filmových staníc HBO 1, HBO 2 a HBO 3 úplne zadarmo až na šesť mesiacov! Službu si však musíte objednať do 29. februára 2020.

Balík Duo M môžete mať už za 19,99 eur mesačne, čo sa naozaj oplatí. Vyrieši totiž váš dopyt po vyše 50 obľúbených televíznych kanálov a zároveň zabezpečí stabilný a rýchly internet pre domácu Wi-Fi, smart televíziu, alebo všetky počítače, smartfóny a tablety v rodine. 

HBO je už roky domovom všetkých filmových fanúšikov. Nie vždy však boli na Slovensku dostupné hneď tri jeho stanice. 

Vďaka nim môžete priamo vo svojej obývačke sledovať hollywoodske trhákov, ktoré sú na HBO dostupné už veľmi krátko po ich premiére v kinách. Aktuálne je v programe napríklad Captain Marvel, Muži v čiernom: Globálna hrozba alebo Aquaman.

V ponuke ale nechýbajú ani seriály z vlastnej dielne. V minulosti ťahali hlavne Hry o tróny, teraz je to posledná séria Ray Donovan, drámy Nový pápež alebo komixovky Batwoman

Na svoje si ale prídu aj fanúšikovia talk show, HBO je totiž domovom už legendárneho Johna Olivera