Print this page

Fico vo videu k úmrtiu Pašku: Zoštvala ho banda novinárov a idiotskí politici Reprofoto FB R. Fico

Po oficiálnych vyjadreniach Smeru a premiéra Petra Pellegriniho k smrti bývalého predsedu parlamentu Pavla Pašku sa vyjadril aj predseda Smeru Robert Fico.


„Smrť môjho priateľa Pavla Pašku ma hlboko zasiahla. Vyslovujem sústrasť celej rodine. Som presvedčený, že pod jeho smrť sa podpísala štvavá kampaň niektorých politikov a médií,“ napísal Fico na facebooku, ku ktorému zverejnil video. "Máme tu na Slovensku bandu novinárov a idiotských politikov, ktorí ho zoštvali. To, čo mu urobili na základe klamstiev a výmyslov je absolútne neprijateľné. A ja verím, že s týmto fenoménom klamstiev, výmyslov, novinárskych konšpirácií a idiotských politikov sa raz na Slovensku vysporiadame," vyhráža sa Fico vo videu.

Status k úmrtiu zverejnil aj podpredseda strany Robert Kaliňák. „Bol mojím dlhoročným priateľom, nikdy na neho nezabudnem, odpočívaj, Paľko, v pokoji,“ napísal.

Pavol Paška zomrel dnes dopoludnia, dostal zrejme infarkt. Z vrcholovej politiky sa stiahol v novembri 2014, keď bolo jeho meno spájané s kauzou predraženého CT prístroja v nemocnici v Piešťanoch. Pod tlakom verejnej mienky a viacerých protestoch v novembri 2014 oznámil, že odstúpi z funkcie predsedu NR SR.