Print this page

Signál 4ky sa opäť rozšíril do ďalších kútov Slovenska Ilustr. foto Swan

Signál najmladšieho operátora 4ka sa šíri aj z nových vysielačov, ktoré v ostatnom kvartáli pribudli v  mnohých mestách. Plný komfort modernej 4G siete je tak dostupný pre tisícky nových zákazníkov ako zo západného, tak aj stredného či východného Slovenska.

 

„Teší nás, že všetkým naším zákazníkom môžeme oznámiť, že sme rozšírili pokrytie do nových lokalít. Na svoje si prídu dokonca aj milovníci turistických oblastí, pretože náš signál je od teraz dostupný už aj v Oščadnici či Oravskom Veselom,“ uviedol Patrik Kollaroci, technický riaditeľ SWAN Mobile.
 
Plné pokrytie lokalít, v ktorých doteraz nebol dostupný signál 4ky, sa týka viacerých miest či obcí. Signál 4ky bude dostupný pre obyvateľov v nasledovných kútoch Slovenska:  Kluknava, Víťaz, Zborov, Limbach, Batizovce, Liptovské Sliače, Spišské Bystré, Družstevná pri Hornáde, Richnava či Rovinka.
 
„Našim cieľom okrem rozširovania nových lokalít, je aj posilňovanie aktuálnej infraštruktúry v podobe budovania ďalších vysielačov v oblastiach, kde už pokrytie máme. Za posledných pár mesiacov sme doplnili existujúcu sieť najmä v  mestách Bratislava, Banská Bystrica, Spišská Nová Ves, Lučenec, Poprad, Snina a Medzev,“ dodal Patrik Kollaroci.
 
K dnešnému dňu mobilný operátor 4ka pokrýva viac ako 80% obyvateľstva Slovenska vlastnou 4G/LTE sieťou. Prostredníctvom zmluvného partnera a jeho 3G siete, pokrýva viac ako 95% celého obyvateľstva.