Print this page

Telekom predstavil letnú kampaň na nekonečné dáta cez press brífing zo štyroch miest v 4G sieti Foto: Telekom

Telekom odštartoval letnú kampaň s nekonečnými dátovými balíkmi na paušáloch i Predplatenke. Zákazníci si už môžu začať aktivovať balíčky priamo v Telekom aplikácii.

 

Cieľom novej kampane je darovať Slovákom nekonečné dáta, aby mohli objavovať nové, nepoznané miesta na Slovensku. Presne tento účel podporil aj netradičný letný press brífing zo štyroch destinácií na Slovensku.

Štyria spíkri, štyri špecifické lokality

Aby Telekom podporil ideu objavovania menej známych miest, spíkri si vybrali štyri stanoviská, ktoré ponúkajú niečo turisticky zaujímavé alebo majú vlastný význam v regióne. Nie sú to však najväčšie atrakcie Slovenska, ktoré lákajú každý rok státisíce turistov alebo návštevníkov, skôr ciele s lokálnymi špecifikami. Viacerí spíkri sa navyše podujali aj na fyzickú akciu i letné aktivity.

Jozef Mudrák v Hronskom Beňadiku Foto: Telekom

Dušan Švalek (riaditeľ pre mass market) sa prihlásil priamo z jazera v Lozorne, na ktorom len pred dvomi mesiacmi točil aj TV spot pre nový komunikačný odkaz Máte v rukách celý svet. Celý vstup využil na pádlovanie na jazere, počas ktorého predstavil filozofiu novej kampane. Dušan mal Bluetooth slúchadlá a bol natáčaný zo sprievodného člnu, ktoré s nim udržiavalo tempo.

Michaela Koštialová (senior manažér služieb a produktov) sa vybrala do hôr za Novou Baňou, kde v minulosti prebiehala banská ťažba, neďaleko je menší tajch a čulá rekreačná oblasť. Michaela priamo z lesa uviedla celú letnú kampaň s nekonečnými dátami pre paušály.

Jozef Mudrák (manažér pre mobilné služby) prešiel na motorke takmer 150 km a našiel pre stream dedinu Hronský Beňadik s národnou kultúrnou pamiatkou, kláštorným komplexom s relikviou Kristovej krvi. Jozef načrtol letný bonus pre zákazníkov predplatenej karty Predplatenka.

 Hovorca Michal Korec/Telekom

Moderátor a hovorca Michal Korec si zvolil za destináciu vysielania Uhrovec – na námestí si našiel v tieni ideálne miesto pred rodným domom Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka. Do Uhrovca sa dopravil na horskom bicykli z Bánoviec nad Bebravou po lesnej cyklotrase. Dedinskú atmosféru doplnili kostolné zvony presne o jednej popoludní pri štarte brífingu či neúnavní kosci v parku.

Bez slidov a výlučne v 4G sieti

Každý spíker sa potom prihlásil na letný press brífing zo svojho miesta a bol neustále pripojený zo smartfónu v 4G sieti Telekomu.
Aby sme podporili letnú atmosféru lokácií, neboli použité žiadne prezentácie či slidy na vysvetľovanie detailov, ale iba rozhovory jednotlivých spíkrov.

Pred 10 rokmi by nebolo možné vyjsť si do hocijakého mesta, prírody alebo na vrchol hory a streamovať odtiaľ živý prenos v HD kvalite, ale dnešné možnosti a vynikajúca dostupnosť 4G siete otvárajú priestor novým kreatívnym ideám.
Produkčnú stránku letného press brífingu zastrešila PR agentúra casual.

Tlačová konferencia odštartovala letnú kampaň, ktorá bude naplno rozvinutá v TV kampani, online i ďalšími formátmi v najbližších dňoch.

Čo prináša letná kampaň od Telekomu?

Zákazníci s paušálmi (Základ, Ideál, Dáta, Nekonečno) i staršími (Áno, Happy) si budú môcť aktivovať balík Nekonečné dáta počas každého mesiaca, t.j. jeden v júli a jeden v auguste priamo v Telekom aplikácii. Akcia platí aj pre biznis paušály (Biznis Mini, Biznis Premium, Biznis Nekonečno, ÁNO Biznis).

Po prvý raz si budú môcť zákazníci užiť nekonečné dáta v štyroch sieťach Telekomu: 2G, 3G, 4G a aj najnovšej 5G siete.

Pre zákazníkov Predplatenky je pripravená akcia, kde zákazník s balíčkom Nekonečné pripojenie na 10 dní získa aj Nekonečné dáta na deň zdarma, t.j. raz za 24 hodín môže surfovať plnou rýchlosťou. Benefit sa dá využiť aj opakovane pri ďalších aktiváciách balíčka, t.j. vždy raz za 10 dní.