Print this page

Digitálny operátor Radosť odštartoval vianočný predaj smartfónov

Idú Vianoce a ty ešte stále rozmýšľaš nad darčekom, ktorý by nielen tebe, ale aj tvojmu známemu urobil radosť? Odporuč mu Radosť a tak sebe aj jemu znížiš cenu tarifu až na polovicu na 30 dní. Ak si urobia Radosť piati tvoji známi, ty si môžeš užívať napríklad neobmedzené služby v Radosti len za cenu 10 eur až na 5 mesiacov. A teraz si môžeš urobiť radosť aj kúpou nového telefónu priamo od svojho digitálneho operátora. Radostné darčeky teda tento rok nosí kuriér.

Od pondelka 15. novembra sme odštartovali vianočný predaj smartfónov prostredníctvom stránky www.radost.digital, ktorý je limitovaný vyčerpaním zásob. K dispozícii máme pre teba nateraz výber zo siedmich telefónov, ktoré potešia teba, alebo známych. K smartfónom pribaľujeme bezplatne aj kryty na mobil a tiež jednu SIM kartu, ktorú môžeš pokojne aj podarovať ďalej.

Postup zakúpenia je jednoduchý. Na webe si vyberieš telefón, ktorý sa ti páči. Vyplníš objednávkový formulár, po ktorom ti príde potvrdzujúci email a ďalej už len počkáš na kuriéra, ktorému za telefón zaplatíš buď v hotovosti, ideálne však prostredníctvom bankovej karty. Do telefónu vložíš svoju SIM kartu, alebo ho daruješ ďalej a Radosť máš zaručenú.

Pre viac informácií o Radosti sleduj webku www.radost.digital.