Print this page

Nová streamovacia služba SkyShowtime prichádza aj na Slovensko, známe sú podrobnosti

Nová európska streamovacia služba bude dostupná od 14. februára na Slovensku, v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku. SkyShowtime sľubuje premiérové filmy vrátane hollywoodskych a nové seriály od najväčších svetových štúdií.

Nová streamovacia služba pokračuje vo svojom rozširovaní. Pri ďalšom spustení služby dôjde k jej doposiaľ najväčšej expanzii, ktorá zahŕňa osem nových trhov v strednej a východnej Európe. Počet jej aktívnych trhov sa zvýši na 20. Už bola spustená v Škandinávii, Holandsku, Portugalsku a krajinách Jadranu.

Na Slovensku, v Albánsku, Kosove a Severnom Macedónsku bude služba dostupná za 5,99 EUR mesačne. V Rumunsku za 3,99 EUR mesačne. V Česku bude cena 179 Kč mesačne, v Maďarsku 1999 HUF mesačne a v Poľsku 24,99 PLN mesačne.

Služba bude pre zákazníkov dostupná na webových stránkach: www.skyshowtime.com a prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, v zariadeniach s operačným systémom Android, v TV so systémom Android TV, Google TV a LG TV.

"Zákazníci na týchto nových trhoch budú mať prístup k exkluzívnym televíznym premiéram doposiaľ neodvysielaných filmov od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures, k novým a exkluzívnym seriálom, k obsahu pre deti a rodinu a k výberu ikonických titulov z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme," avizuje spoločnosť v tlačovej správe.

SkyShowtime bude taktiež ponúkať lokálne originálne programy, dokumenty a špeciály zo svojich vlastných trhov. Spoločnosť nedávno oznámila dohodu o získaní 21 miestnych seriálov od spoločnosti HBO Max v Európe, vrátane nových seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2023 pod označením SkyShowtime Originals.

Skyshowtime avizuje prístup k nasledovným titulom: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

Okrem toho budú mať predplatitelia prístup k výberu seriálov vrátane: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (séria 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (séria 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi veľkými filmovými a seriálovými novinkami, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, sú aj tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (séria 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

Zákazníci v strednej a východnej Európe budú môcť sledovať aj dva z prvých SkyShowtime Originals titulov, ktoré sa na platforme objavia v roku 2023 – český seriál Víťaz a poľský seriál Warszawianka. Neskôr maďarský seriál Informátor. Od marca bude k dispozícii sedem titulov: Spolu a hladní (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vedomia (Česko), Success (Chorvátsko). SkyShowtime sa stane novým exkluzívnym domovom týchto obľúbených programov.