Print this page

O2 predstavuje nový spot s Netflixom v cene O2 Paušálu (VIDEO) Reprofoto O2

O2 predstavuje v rámci kreatívneho konceptu Magic Moments nový televízny spot s Netflixom v cene nového O2 Paušálu. "Spojenie 3D prvkov s vizuálne magickým momentom v spote, priblíži divákovi neprebádaný svet, ktorý mu jedna z najobľúbenejších streamovacích služieb ponúka. Je to vôbec po prvý krát, čo sa Netflix na Slovensku objavil v ponuke telekomunikačného operátora a dokonca ho zákazník O2 môže získať bez ďalších výdavkov už aj v cene svojho mobilného O2 Paušálu," informuje operátor v tlačovej správe.

Koncept kreatívne zastrešila a zrealizovala agentúra TRIAD. „Keď nám prišlo toto zadanie, brutálne sme sa tešili, pretože šancu robiť s Netflixom nemáme každý deň. Idea je veľmi jednoduchá. Netflix prináša do našich domácností nové (pre niekoho) ešte neprebádané svety. Chceli sme, aby tieto svety vyzerali skutočne dobre, a preto sme namiesto footage-ov vytvorili 3D schodisko zo Squid Game, či ikonický portál do Upside-Down sveta. A vyzerá to super! Potvrdili to aj všetci samotní tvorcovia seriálov, ktorí jednotlivé scény a spot schvaľovali. Ďakujem dievčatám a chalanom z Hitchhiker Films, ALIEN Studio a režisérovi Lubošovi Vackemu, ktorí priniesli do tohto spotu vizuálny magic,“ povedal kreatívny riaditeľ agentúry TRIAD Matúš Hliboký.

„Keď sme pred rokmi predstavovali model predplatného v rámci našich paušálov, od začiatku sme museli odpovedať na zvedavé otázky, či plánujeme do našej ponuky zaradiť aj Netflix. Dnes tak zákazníkom, spolu s predstavením nových O2 Paušálov, dávame jasnú odpoveď. Odteraz je v našej ponuke okrem doteraz predstavených obľúbených služieb aj Netflix a zákazníci Bezstarostného, či Pohodového O2 Paušálu si ho môžu vychutnávať v cene svojho paušálu,“ vysvetľuje Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2.

Vizitka kampane
Produkcia: Hitchhiker Films, ALIEN Studio
Réžia: Luboš Vacke
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Hudba: Adrián Čermák
Agentúra: TRIAD
Chief Creative Officer: Vlado Kurek
Creative Director: Matúš Hliboký
Strategy Director: Martin Woska
Strategist: Michaela Martonová
Account Director: Katarína Poláková
Head of Art: Peter Baslík
Copywriter: Vlado Kurek, Adam Baška