Print this page

Telekom uviedol svetovú hudobnú službu Deezer Foto: Telekom

Telekom uviedol 1. februára do svojho portfólia svetovú hudobnú službu Deezer, ktorá je už dlhšie dostupná aj na Slovensku. Deezer ponúka viac ako 30 miliónov skladieb rôzneho hudobného štýlu.

 

 

Po Spotify je na Slovensku ďalšia možnosť ako legálne počúvať a sťahovať hudbu. Telekom uzavrel exkluzívnu spopluprácu na ponuku Deezer, časti svojich zákazníkov ju ponúka zadarmo.

„Deezer má obrovskú knižnicu rôznych štýlov vrátane slovenskej produkcie, ponúka poslucháčom vhodné skladby, umožňuje im tvoriť zoznamy obľúbenej produkcie a odporúčať ich svojim známym," povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market spoločnosti Slovak Telekom.

Ako funguje Deezer?
Deezer je streamingová hudobná služba, ktorá zákazníkovi ponúka za mesačný poplatok prístup k viac ako 30 miliónom hudobných skladieb. V ponuke je hudba rozličných hudobných štýlov vrátane slovenskej a českej produkcie. Ponúka aj skoršie uvedenie albumov.

Odporúčame aj: Hudobná služba Spotify je už aj na Slovensku

Zákazník si môže sťahovať hudbu z internetu do svojho mobilu či tabletu alebo počúvať počas internetového pripojenia v PC i na notebooku. Hudbu v mobile alebo tablete môže mať k dispozícii i v zahraničí vďaka off-line módu.

Hudobné skladby sú nahrané vo vysokej kvalite (320 kbps).

Podobne ako pri Spotify zákazníci môžu odporúčať hudbu či už priamo v službe Deezer alebo cez sociálne siete ako Facebook, Twitter či Google Plus.

Dve verzie služby
V Telekome je služba ponúkaná v dvoch verziách: Premium a Premium Plus. Obe majú prístup k celej knižnici titulov, playlistov, zdieľane skladieb. Premium Plus má navyše možnosť počúvania off-line alebo sťahovanie hudby do mobilu či tabletu.

Telekom uvádza Deezer pre zákazníkov rozličných služieb – popri mobilných paušáloch ju budú môcť získať zadarmo alebo výhodnejšie zákazníci digitálnej TV Magio alebo internetových programov.

Ako aktivovať službu Deezer

Pri mobilných paušáloch majú službu Deezer zahrnutú v mesačnom poplatku zákazníci Happy XL a XXL, ostatné Happy či iné paušály ju majú k dispozícii za 4,99 €.
Pri internetových programoch Turbo 3/Optik 3 i súčasnom využívaní mobilného paušálu majú zákazníci rovnako Deezer zdarma (Premium Plus). Pri Turbo 3 a Optik 3 bez mobilného paušálu majú Deezer zdarma vo verzii Premium.

Zákazníci ostatných internetových programov (Turbo 2/Optik 2 a nižšie) resp. celého televízneho portfólia (Magio TV i Magio Sat) môžu získať Deezer za 4,99 € mesačne.

Deezer v Zozname – aj pre ďalších zákazníkov
Telekom ponúkne Deezer aj zákazníkom ostatných operátorov či ďalším záujemcom na Slovensku. Verziu Premium Plus je možnú kúpiť cez dcérsku spoločnosť Zoznam za 5,49 € mesačne.