Print this page

Happy majú aj v Košiciach. V Trenčíne tancuje Rybníček

Klip z Tatier patrí medzi najpopulárnejšie verzie piesne Happy na svete. Predbehlo už aj video z Paríža.

 

 

Videá k pesničke Happy Pharrella Williamsa vznikajú po celom svete. Ako prví natočili klip Parížania, skladba neskôr inšpirovala aj ľudí v Moskve, Barcelone, Amsterdame či Berlíne. Na Slovensku vznikol najprv klip Happy z Tatier, neskôr z Bratislavy. Happy z Tatier, ktoré vzniklo pred mesiacom, má už takmer dva milióny zobrazení, čo je viac ako populárne Happy z Paríža.

Novinkou je Happy z Košíc, ktoré zverejnilo Rádio Košice. „Jednoducho sme počas natáčania v meste oslovili náhodných okoloidúcich a myslím, že výsledok je viac než dobrý. Väčšina z nich bola ochotná," povedal režisér videa Ján Sabol mladší.

Natáčalo sa na Hlavnej ulici, v bočných uličkách, na strechu hotela, tancovalo sa na severnej veži Dómu i pred Kunsthalle či Kulturparkom. Vo videoklipe vystupuje napríklad Lukáš Adamec, kapela Peter Bič projekt či Rasťo Kopina z Nocadeň.

Happy však majú aj v Trenčíne, v klipe účinkovali napríklad dvojičky TWiiNS, Richard Rybníček, Martin Škrtel. Happy však majú aj v Banskej Bystrici, či divadelníci z Tesár.