Print this page

Majiteľ 4ky získal web o mobiloch Fony.sk Foto: fony.sk

Technologický magazín Fony.sk, ktorý informuje predovšetkým o mobilných telefónoch, rozšíril od marca 2016 portfólio mediálnej skupiny internet.sk.


Internet.sk je členom skupiny DanubiaTel, do ktorej portfólia aj poskytovateľ internetu a mobilný operátor SWAN Mobile.

Web Fony.sk, ktorý píše o mobilných operátoroch, bude patriť jednému z nich. „Budeme naďalej uprednostňovať nezávislosť a kvalitu pred kvantitou. Čitatelia sa tiež môžu spoľahnúť, že zachováme prehľadnosť jedného z najbohatších technologických webov na slovenskom trhu," povedal šéfredaktor Fony.sk Richard Hombauer.

Internet.sk si podľa tlačovej správy od najnovšej akvizície sľubuje najmä prienik do segmentu technologických webov a avizuje posilnenie Fony.sk aj o ďalšie témy. Do mediálnej skupiny Internet.sk patria aj weby rodinka.sk, ephoto.sk, zdravie.sk, sport7.sk a sieť regionálnych spravodajských webov dnes24.sk.

„Fony.sk dopĺňa a rozširuje naše portfólio o oblasť moderných technológií. Už dnes vidíme veľké synergie ako v spoločnom obchodnom zastúpení, tak aj v oblasti obsahu," povedal riaditeľ internet.sk, Vladimír Marhefka. „Medzi naše plány patrí aj rozšírenie záberu redakcie o ďalšie témy týkajúce sa moderných informačno-komunikačných technológií," dodal.

Fony.sk má 160-tisíc unikátnych návštevníkov za mesiac.