Print this page

RegioMedia má novú majiteľku, ukončila spoluprácu s Fun Media Group Foto: RegioMedia

RegioMedia ukončila spoluprácu s Fun Media Group.

Spoločnosť RegioMedia má nového majiteľa. Spoločnosť po Rudolfovi Kuzmovi prevzala bývalá obchodná riaditeľka Fun rádia, Miriam Kittler.

RegioMedia je sieť 10 regionálnych rozhlasových staníc Slovenska (Rádio KISS, Rádio Sky, Záhorácke rádio, Rádio Beta, Rádio Rebeca, Rádio Lumen, Rádio Best FM, Rádio Liptov, Rádio Frontinus, Rádio SITy), ktorú doteraz zastupovala v predaji reklamného času spoločnosť FUN MEDIA GROUP a. s..

„Vzájomná spolupráca končí k 30. aprílu 2018. FMG som ponúkla možnosť pokračovať. Keďže sa kolegovia z FUN Medie nevedeli k ďalšej spolupráci jednoznačne vyjadriť, túto zmluvu som vypovedala. Navyše si myslím, že v poslednom období neprinášala spolupráca ani jednej strane očakávaný finančný efekt. Reklamný priestor regionálnych rádií pre nadregionálnych klientov, štátne inštitúcie, reklamné a mediálne agentúry, tak bude po tomto dátume predávať výhradne RegioMedia,“ poznamenala nová konateľka Miriam Kittler.

RegioMedia aktuálne pripravuje novú obchodnú stratégiu a cenníky, ktoré budú v krátkom čase dostupné aj na webe regiomedia.sk. Miriam Kittler vlastní okrem spomenutej RegioMedia, s.r.o. aj spoločnosti Rádio makler, s.r.o. a Media makler, s.r.o. Klienti tak majú možnosť na jednom mieste získať prezentáciu prostredníctvom regionálnych rádii, regionálnych televízii a obecných rozhlasov.

"FUN MEDIA GROUP sa aktívne venovala predaju reklamného priestoru v sieti regionálnych rádií od júna 2015. Počas tohto obdobia svojim klientom komunikovala obchodné zastúpenie za účelom dosiahnutia čo najlepších obchodných výsledkov, a to buď samostatne, alebo ako súčasť balíka popri predaji reklamného priestoru Fun rádia," píše v tlačovej správe spoločnosť FUN MEDIA GROUP.

Do portfólia FUN MEDIE GROUP patria aj webové stránky ako infospravy.sk, auto.sk, mobil.sk, beauty.sk, hokej.sk, profutbal.sk a F1.sk, ktoré v spolupráci s webovou stránkou funradio.sk a hlavne on-air vysielanie Fun rádia.

„Osvedčilo sa nám prepojenie Fun rádia s webom a sociálnymi sieťami. Tento model chceme naďalej rozvíjať a poskytovať ho našim klientom za účelom dosiahnutia čo najlepších výsledkov jednotlivých reklamných kampaní. S prihliadnutím na iný model poskytovania reklamných kampaní, nebudeme od 1.5.2018 ďalej spolupracovať s RegioMediou. Ďakujeme jej za doterajšiu spoluprácu a v ďalšej činnosti jej prajeme veľa úspechov.“ povedal Martin Lukáček, obchodný riaditeľ spoločnosti FUN MEDIA GROUP.