Print this page

ČSOB má novú šéfku komunikácie Foto: ČSOB

Komunikáciu značky ČSOB riadi od 1. decembra Mária Horváthová.

Nová riaditeľka komunikácie je zodpovedná za riadenie značky ČSOB, externú a internú komunikáciu, CSR a oblasť eventov, informuje banka v tlačovej správe.
Horváthová, ktorá bola doposiaľ manažérka prémiového segmentu ČSOB, na pozícii nahradí Andreu Király, ktorá sa v rámci materskej skupiny KBC presunula do maďarskej K&H Bank, kde riadi segmentový marketing.

„V ČSOB pracujú skvelí ľudia a odborníci. O to viac sa teším na spoluprácu a ďalší rozvoj veľmi dobre nastavenej stratégie našej značky. Na jeseň sme uviedli nový koncept so sovou a aj jeho doterajšie výsledky meraní nám potvrdzujú, že išlo o správne rozhodnutie. V jeho ďalšom rozvoji a posilňovaniu imidžu ČSOB ako skupiny s najlepším poradenstvom budeme pokračovať aj naďalej,“ povedala Mária Horváthová.

Mária Horváthová nastúpila do ČSOB od roku 2013 a ako brand manažér zodpovedala za realizáciu kľúčových kampaní značky. Pred dvomi rokmi sa stala manažérkou prémiového segmentu ČSOB a bola zodpovedná okrem iného za aktivity skupiny v oblasti investícií a investičného poradenstva, bankopoistenia či nového modelu obsluhy v pobočkách.

Pred príchodom do ČSOB zodpovedala za riadenie značky v Dexia banke, neskôr pôsobila v Prima banke.