Print this page

Spoločnosť Heineken Slovensko mení agentúry Foto: Heineken Slovensko

Spoločnosť Heineken Slovensko ohlásila dve zmeny spolupráci s agentúrami.

 

Od 1. novembra zabezpečuje kompletné PR služby agentúra Seesame Communication Experts. Od nového roku sa k nej pridá nová mediálna agentúra Red Star.

Obidve agentúry vzišli ako víťazi z tendrov, ktoré sa uskutočnili počas roka.

„Po niekoľkoročnej spolupráci tak s PR agentúrou, ako aj mediálnou agentúrou, nastala prirodzená potreba porozhliadať sa na trhu. Preto sme zorganizovali dve samostatné výberové konania – na PR agentúru a na mediálnu agentúru,“ povedal Ronald Lupták, marketingový riaditeľ spoločnosti Heineken Slovensko. „Zhodou okolností vyšli ako víťazi práve nové agentúry a my sa tak tešíme na čerstvý, nový pohľad, ktorý dúfame, že naši noví partneri na strane agentúr do nášho biznisu prinesú,“ dodal Lupták.

PR agentúra s 20-ročnou praxou Seesame Communication Experts zabezpečuje pre spoločnosť Heineken Slovensko komplexné PR služby od 1. novembra 2018.

V rámci výberového konania na mediálnu agentúru uspela agentúra Red Star, ktorá bude pre spoločnosť Heineken Slovensko zastrešovať služby od 1. januára 2019. Agentúra je súčasťou nadnárodnej siete Dentsu Aegis Network so sídlom v Londýne a plní úlohu strategického partnera s cieľom maximalizovať výkonnosť marketingu a komunikácie spoločnosti.