Print this page

Pelikán má nového PR manažéra, bývalého novinára FOTO: ABO Photography

Marketingové oddelenie spoločnosti pelicantravel.com sa od nového roka opäť rozšírilo.

 

Do tímu slovenského cestovateľského online webu prišiel Jozef Rybár, ktorý bude mať na starosti komunikáciu a vzťahy s verejnosťou, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Už v tomto momente sa sústredíme na čiastočnú zmenu povedomia o Pelikáne, ktorého drvivá väčšina Slovákov pozná len kvôli výhodnej a širokej ponuke leteniek, vďaka ktorej si vybudoval pozíciu technologického lídra nielen v našom travel industry. Práve ona mu však umožňuje ľuďom distribuovať aj ďalšie hodnotné cestovateľské zážitky vo forme klasických letných či exotických dovoleniek, víkendových pobytov na horách alebo v kúpeľoch. O tejto možnosti ale veľa Slovákov ani len netuší. A práve tu sa skrýva jedna z mojich hlavných úloh,“ povedal Jozef Rybár.

Jozef Rybár do Pelikánu prichádza z CKM 2000 Travel, kde pôsobil ako Online Media Manager, agentúry pre kultúrno-výmenný program Work & Travel USA. V minulosti pôsobil ako redaktor domáceho a zahraničného spravodajstva v Aktuálne.sk aj Hospodárskych novín.

Pelikán je najväčší predajca leteniek v Slovenskej republike s viac ako 170 zamestnancami a pôsobí aj v ďalších piatich krajinách Európy – Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko a Nemecko. Spoločnosť vznikla ešte v roku 2004 ako prvý online predajca leteniek, ubytovania, cestovného poistenia a doplnkových cestovateľských produktov.