Print this page

HEINEKEN Slovensko má novú hovorkyňu a manažérku pre korporátne vzťahy Foto: Heineken Slovensko

Novou manažérkou pre korporátne vzťahy a hovorkyňou spoločnosti HEINEKEN Slovensko, a.s. sa od 1. júla 2019 stala Helena Windisch. Na pozícii manažérky pre korporátne vzťahy tak nahradí Hanu Šimkovú, ktorá sa komunikácii v spoločnosti venovala celých desať rokov.

 

O zmene informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Helena Windisch bude v rámci svojej pracovnej agendy zodpovedná za oblasť externej a internej komunikácie, public affairs, budovanie korporátnych vzťahov a rozvoj oblasti spoločenskej zodpovednosti.

„Stoja predo mnou nové osobné a profesionálne výzvy, ktoré som sa rozhodla v nasledujúcich mesiacoch bližšie preskúmať a samostatne sa venovať tomu, čo ma najviac napĺňa a baví – práci s ľuďmi, tímami, ich rozvoju a komunikácii. Na prahu, tejto pre mňa veľkej životnej zmeny, by som sa rada poďakovala celému tímu za úžasných desať rokov, ktoré preverili všetky moje dovtedajšie osobné limity, veľa ma naučili a priniesli mi množstvo užitočného poznania. Zo všetkých mojich doterajších pracovných skúseností, bola táto v HEINEKEN Slovensko najdlhšia aj najintenzívnejšia. O to viac bude aj naďalej rezonovať v mojom srdci, o to viac budem spomínať na spoločné zážitky, úspechy a priateľstvá,“ informuje Hana Šimková.

 

Helena Windisch v minulosti zastávala viaceré funkcie v oblasti korporátnej komunikácie, PR a CSR na strane komunikačných agentúr i nadnárodných korporácií ako sú Sony, Foxconn a ESET. Je absolventkou Ekonomickej Univerzity v Bratislave a Notthigham Trent Universtity London. „Teším sa na nové výzvy z pozície manažérky korporátnych vzťahov spoločnosti HEINEKEN Slovensko. Verím, že sa mi podarí zúročiť dlhoročné skúsenosti a prispieť k rozvoju pozitívneho imidžu lídra na slovenskom pivnom trhu,“ uviedla Windisch.