Print this page

Pepsi odštartovala ďalší Súboj chuti. O priazeň bojuje aj variant bez kalórií Reprofoto youtube Pepsi

Značka Pepsi spustila pokračovanie projektu „slepého testovania“ chutí, v ktorom spotrebitelia ochutnajú a porovnajú dve najväčšie značky kolových nápojov na svete – Pepsi a Coca-Colu.

 

Kampaň, ktorej história siaha až do roku 1975, prichádza na Slovensko už po štvrtýkrát. Tento rok si zmerajú sily nielen kalorické, ale aj bezkalorické varianty oboch nápojov. Slováci budú môcť porovnávať obe značky na mnohých zastávkach v rámci roadshows i prostredníctvom menších mobilných testovacích jednotiek. Kampaň je podporená v TV, digitálnom prostredí aj na sociálnych sieťach.

Ide o kľúčovú kampaň Pepsi, ktorá odštartovala v júni a trvá až do konca augusta. Ľudia dostanú príležitosť vybrať spomedzi dvoch svetovo najpopulárnejších kolových nápojov ten s lepšou chuťou. „S minuloročnými Súbojmi chuti sme zaznamenali veľký úspech, preto sme sa kampaň rozhodli zopakovať. Zakladáme si na férových pravidlách a nestrannosti. Samozrejmosťou je napríklad zaručenie rovnakej teploty pre oba testované nápoje. Jediné, čo rozhoduje, je chuť,“ uviedol Michal Šlechta, manažér značky Pepsi pre SR a ČR. Každý z účastníkov teda podľa vlastnej chuťovej preferencie rozhodne, ktorý z nápojov mu viac chutí a odpoveď označí v mobilnej aplikácii, ktorú bude mať k dispozícii tím Pepsi.

Verejnosť bude môcť kolové nápoje porovnávať v rámci roadshows 20 zastávkami naprieč celým Slovenskom. K tradičným zastávkam patria rôzne hudobné akcie, športové podujatia, ale aj iné frekventované lokality.

Kampaň je podporená na všetkých komunikačných kanáloch, predovšetkým v TV, v online, na sociálnych sieťach, v PR aj eventmi.