Print this page

Orange má novú komunikačnú agentúru Foto: Orange

Spoločnosť Orange Slovensko má od 1. novembra 2020 novú komunikačnú agentúru. Agentúra pragmatig, ktorá bude pre operátora zabezpečovať komplexné služby v oblasti public relations, vzišla z tendra na dodávanie PR služieb.

„Rovnako, ako sa neustále snažíme zlepšovať naše služby, kladieme čoraz väčší dôraz aj na výber našich dodávateľov, vrátate agentúr v oblasti komunikácie. Do tendra na dodávateľa PR služieb sa zapojila väčšina kľúčových agentúr, vďaka čomu sme získali nielen aktuálny prehľad o trhu, ale najmä sme mali možnosť transparentne vyberať z toho najlepšieho, čo aktuálne ponúka,“ povedal Tomáš Palovský, manažér korporátnych vzťahov spoločnosti Orange Slovensko.

„Víťazná agentúra pragmatig nás presvedčila tímom s bohatými skúsenosťami a ponukou kreatívnych komunikačných riešení. Verím, že nám pomôžu pri zdolávaní výziev, ako sú uvedenie 5G siete v budúcom roku, komunikácia nového transparentnejšieho prístupu k zákazníkom, podpora zodpovedného podnikania a prepájanie celkového komunikačného mixu,“ dodal Palovský a zároveň poďakoval doterajšej PR agentúre Neopublic za úspešnú spoluprácu od roku 2016.
 
„Veľmi nás teší, že sa nám podarilo uspieť v silnej konkurencii etablovaných hráčov. Dokázali sme, že aj mladá agentúra, ak má skúsený tím, môže uspieť v mimoriadne náročnej súťaži o tak významného klienta, akým je práve Orange. Silnou stránkou našej agentúry je, že spája know-how zo sveta PR, médií a marketingu s dlhoročnými skúsenosťami z korporátneho prostredia,“ povedal Andrej Gargulák, managing director agentúry pragmatig. 
 
„Pre Orange Slovensko budeme zabezpečovať PR služby a strategické poradenstvo v oblasti korporátnej a produktovej komunikácie, media relations a internej komunikácie. Na túto spoluprácu sa veľmi tešíme a veríme, že aj naše skúsenosti pomôžu Orangeu v ďalšom posilňovaní jeho top pozície na telekomunikačnom trhu,“ povedal Martin Vidan, client service director agentúry pragmatig.

Gargulák aj Vidan dlhé roky pracovali na rôznych komunikačných pozíciach Slovak Telekomu. Agentúru pragmatig založili na začiatku roka.