Print this page

Zabudnite na ponožky a sveter, ktorý svrbí. Vieme, s akými darčekmi u svojho partnera zabodujete! Ilustr. foto: Heureka

Rýdzo praktické, napriek tomu neopozerané a dôsledne sa vyhýbajúce mainstreamu. Presne také sú naše tipy na darčeky pre mužov. Nechajte sa nimi inšpirovať aj vy a splňte vášmu partnerovi želanie ešte skôr, než naňho stihne pomyslieť.

Myslite ako muž

Darčeky pre muža nemusia byť za každú cenu prekvapivé, príliš osobité ani okázalo luxusné. Darčeky pre muža by mali byť predovšetkým praktické. Verte tomu, alebo nie, muž skôr ocení kvalitný skrutkovač než hodinky s vyrytým venovaním. Zamyslite sa preto nad tým, čo by vášmu partnerovi uľahčilo život, či už osobný alebo pracovný.

Práca aj zdravie pod dohľadom

Je vás partner typ muža, ktorý má rád veci pod kontrolou? S chytrými hodinkami na zápästí bude mať prehľad o všetkom dôležitom. Upozornenie na blížiace sa obchodné stretnutia, urgentný e-mail alebo telefónny hovor – to všetko zvládne vybaviť za pochodu. Navyše bude mať doslova po ruke detailné informácie o svojom celkovom zdravotnom stave. Chytré hodinky mu postrážia kvalitu spánku, mieru stresu, pitný režim alebo aj dostatok pohybovej aktivity.

Povinná výbava každého muža

Nielen záhradkárčenie, ale aj domáce majstrovanie sú v poslednej dobe na vzostupe. Ak aj vy máte doma muža, ktorý vie priložiť ruku k dielu, isto mu príde vhod praktická sada náradia. Kufor alebo box nielen, že obsahuje všetko náradie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti, ale navyše slúži ako prenosný organizér, ktorý si váš muž jednoducho pribalí napríklad aj na dovolenku.

Späť do divočiny

Muži s dobrodružnou povahou málokedy vydržia dlhšiu dobu na jednom mieste. Dolieha aj na vášho partnera čas od času nutkanie hodiť všetky starosti za hlavu a vyraziť do divokej nespútanej prírody? Vybavte ho ľahkým a skladným outdoorovým náčiním, ktoré bez problémov vloží do batohu, alebo cestovným kávovarom, s ktorým si svoju dennú dávku kofeínu pripraví aj v najhlbšom lese.

S výberom darčeka pre muža už sa nemusíte zbytočne stresovať. Na Heureka.sk teraz nájdete tipy na darčeky pre každého zoradené podľa obľúbenosti. Vyberajte z desiatok kategórií a inšpirujte sa recenziami spokojných zákazníkov.