Print this page

Marketingové oddelenie The Coca-Cola Company ČR/SR má nového šéfa

Novým Vedúcim marketingu pre The Coca-Cola Company ČR/SR sa stal Jakub Loos.  V The Coca-Cola Company pracoval od roku 2007, no v roku 2016 si spravil kariérnu odbočku do sveta start-upov a k tradičnej českej značke alkoholu. Teraz sa vracia prijať novú výzvu, informuje spoločnosť v tlačovej správe. 

Jakub Loos prevzal vedenie marketingového oddelenia v rámci česko-slovenskej pobočky spoločnosti The Coca-Cola Company. Od 1. júla 2021 nastúpil na pozíciu Marketing Lead.

Jakub Loos pracoval v minulosti podlinkovej agentúre, neskôr v anglojazyčných novinách The Prague Post. Jeho kariéra v The Coca-Cola Company začala v roku 2007, kedy nastúpil na pozíciu Graphics Coordinator pre česko-slovenskú pobočku. Následne sa presunul do poľskej pobočky, kde pôsobil ako Approval Manager pre UEFA EURO 2012 v The Coca-Cola Company Poland & Ukraine. Na to nadviazal pozíciou Events & Sampling Manager pre český, slovenský a pobaltský trh. Od roku 2013 pôsobil ako Brand Manager pre česko-slovenskú pobočku.

V roku 2016 z Coca-Coly odišiel a stal sa Managing Partner v Clamair v Prahe. V roku 2017 sa do sveta nápojov vrátil ako Brand Manager Becherovky.