Print this page

Nový šéf McDonald's pre SR a ČR prichádza z Ameriky Foto: McDonald´s

Po siedmich rokoch dochádza k zmene na najvyššej pozícii v spoločnosti McDonald's ČR a SR. Tomasza Rogacza strieda na poste generálneho riaditeľa Dan Camp z USA.

Dan Camp pôsobí v spoločnosti McDonald´s viac ako tridsať rokov a do tejto chvíle sa sústredil na trh v Spojených štátoch. Do Čiech a na Slovensko prichádza z pozície Operations Officer v rámci novovytvoreného Long Beach Field Office-u, kde bol zodpovedný napríklad za predaj a cash flow, riadenie prevádzky, franchisingu a mal tiež na starosť partnerstvo s franšízantami prevádzkujúcimi približne 650 reštaurácií, , informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Tomasz Rogacz sa po siedmich rokoch vracia do rodného Poľska na pozíciu Senior Director Restaurant Developera.

"Naozaj sa veľmi teším na to, až sa pripojím k miestnemu tímu, našim partnerským franšízantom a dodávateľom v Českej republike a na Slovensku. Prinášam veľa skúseností zo Spojených štátov a verím, že spoločne môžeme túto značku posunúť o krok ďalej. Podpora a rozvoj talentov sú pre mňa veľmi dôležité a verím, že ich tu pre ďalší vývoj spoločnosti nájdem veľa, pričom McDonald´s aj naďalej zostane silným a starostlivým partnerom pre komunity a životné prostredie," hovorí Dan Camp.

Počas viac ako 30 rokov v spoločnosti McDonald's pracoval Dan Camp v mnohých reštauráciách. Z radového zamestnanca sa vypracoval na viaceré supervízorské pozície až k vedeniu tímu profesorov na Univerzite Hamburger v Chicagu. Pôsobil na pozíciách Field Service Manager a Director of Operations, viedol projektový manažmentový tím a nakoniec sa vypracoval až na pozíciu Operation Officera pre juhozápadnú časť Spojených štátov.

„Mal som tú možnosť, za ktorú som naozaj vďačný, zastávať a vyskúšať si v spoločnosti McDonald's veľa pozícií. Pracoval som s mnohými inšpiratívnymi ľuďmi. Teraz prechádzam z amerického trhu na trh európsky, čo prijímam ako výzvu, na ktorú som pripravený, a predovšetkým sa na ňu veľmi teším. Moja žena Nichole s dcérou sú rovnako tak nadšené, že môžu spoznávať vašu nádhernú kultúru a stať sa jej súčasťou," dopĺňa Camp.