Print this page

Kaufland prichádza na Slovensko a do ČR s online trhoviskom Ilustr. foto: Kaufland

Spoločnosť Kaufland v roku 2023 predstaví na Slovensku a v Českej republike koncept online trhoviska. Spoločnosť avizuje, že ponúkne obchodníkom v online priestore možnosť objaviť nové cieľové skupiny a osloviť milióny ďalších zákazníkov prostredníctvom online trhovísk Kaufland.sk a Kaufland.cz.

Koncept online trhoviska má spoločnosť v Nemecku.

„V Nemecku patrí online trhovisko spoločnosti Kaufland s ponukou viac ako 30 miliónov non-food produktov a s viac ako 7 000 predajcami k najúspešnejším. Zákazníci tu nájdu veľký výber tovaru zo sortimentu elektroniky, potrieb pre domácnosť, záhradu a pod. Špecifikom tejto platformy je, že väčšinu produktov ponúkajú národní a medzinárodní online obchodníci, ktorí využívajú trhovisko ako predajný kanál,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.
Otvorenie nových online trhovísk na Slovensku a v Čechách predstavuje štartovací signál na spustenie „Kaufland Global Marketplace” – technológie, ktorá ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k medzinárodnému online obchodu a s ktorou začína spoločnosť Kaufland svoju digitálnu expanziu.
Obchodníci budú môcť s jednou registráciou predávať svoje produkty na online trhovisku na Slovensku, v Českej republike a v Nemecku. Vďaka prepojenej technológii viacerých trhovísk umožní Kaufland Global Marketplace jednoduchým spôsobom medzinárodnú expanziu. Prevádzkovateľom tejto technológie je skúsený tím z Nemecka.

Obchodný reťazec Kaufland prevádzkuje viac ako 1 350 predajní v ôsmich krajinách a je jedným z najväčších predajcov na Slovensku a v Českej republike. „Online obchodníkom tak dokáže zabezpečiť optimálny dosah ich ponuky na jednotlivých trhoch, možnosť objaviť nové cieľové skupiny a osloviť milióny ďalších zákazníkov prostredníctvom predajných kanálov, špecifických pre danú krajinu,“ píše spoločnosť.
Táto platforma tak môže pomôcť rásť obchodníkom akejkoľvek veľkosti, a to aj za hranicami ich krajiny. Existujúce medzinárodné technologické partnerstvá zjednodušia pripojenie obchodníkov na Kaufland Global Marketplace a umožnia rýchly štart.