Print this page

Do vedenia českého a slovenského Graylingu prišla nové šéfka Foto: Grayling

Anna Balíčková sa 1. marca stala novou výkonnou riaditeľkou pre Čechy a Slovensko v medzinárodnej komunikačnej agentúre Grayling špecializujúcej sa na komunikáciu v oblasti Public Relations a Public Affairs.

Anna Balíčková bude viesť tímy konzultantov, ktorí sa špecializujú na komunikáciu v oblasti PR a PA v obidvoch krajinách. Jej cieľom bude úzko prepojiť miestne kancelárie s materskou sieťou, ktorá sídli v Londýne, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Anna do Graylingu prináša široké a dlhoročné skúsenosti z komunikácie ako na českom, tak aj na slovenskom trhu, vrátane expertízy v oblasti integrovaných marketingových kampaní. Naším cieľom je užšie prepojiť českú a slovenskú pobočku Graylingu a využiť synergie medzi tímami agentúry, ako aj podporu medzinárodnej siete Grayling. Naďalej sa budeme zameriavať na poskytovanie integrovaných public relations a public affairs služieb, zároveň ešte viac posilníme ponuku agentúry v oblasti integrovaných marketingových služieb,“ povedal Peter Fecko, Regional CEO, Grayling Central & Eastern Europe.

Agentúra Grayling v súčasnosti prevádzkuje 26 pobočiek v 18 krajinách Európy. Medzi klientov českej a slovenskej pobočky patria napríklad spoločnosti Visa, Google či Albert.

Anna Balíčková vyštudovala žurnalistiku na Karlovej univerzite. Začínala ako novinárka, neskôr pôsobila 10 rokov v agentúre AMI Communications. Má skúsenosti aj z pôsobenia na medzinárodných pozíciách v rôznych spoločnostiach, vrátane Corporate Affairs Director pre strednú Európu v spoločnosti Mars alebo ako PR manažérka pre Českú republiku a Slovensko v spoločnosti L'Oréal. V posledných rokoch sa špecializuje na strategické poradenstvo pre medzinárodných klientov a tvorbu integrovaných marketingových kampaní.