Print this page

Azet má Bistro.sk – online objednávku jedál po Slovensku

Azet má Bistro.sk – online objednávku jedál po Slovensku

Spoločnosť Azet spustila na celom Slovensku online objednávanie a rozvoz jedál.

 

 

Bistro.sk je nový web spoločnosti Azet, do ktorého je zapojených viac ako 250 reštaurácií na celom Slovensku. Web umožňuje objednávku jedál priamo z domu. Ponúka prehľad reštaurácií v okolí zadaním lokality. Pričom pri názve jednotlivých reštaruácií je menu, výšku najnižšej objednávky aj možnosť ohodnotiť kvalitu reštaurácia. Pri niektorých reštauráciách je donáška v danej lokalite zdrama, pri niektorých za poplatok.

„Mesačne sa prostredníctvom tejto online služby uskutoční viac ako 10-tisíc objednávok z celého Slovenska. Táto služba pre online objednávanie a donášku jedál je na trhu šesť mesiacov.

 

Reštaurácie v systéme Bistro.sk pribúdajú, pričom spoločnosť tvrdí, že preveruje ich kvalitu a to aj na základe hodnotenia používateľov. V súčasnosti eviduje cez 1800 hodnotení. „Používateľom je k dispozícii telefonická, online podpora, ale aj chat pre prípadné otázky a spätnú väzbu," tvrdí spoločnosť v tlačovej správe.

„Jednoznačnou výhodou je komfort a jednoduchosť služby, ktorú zákazník na Bistro.sk nachádza. Na jednej website nájde reštaurácie zo svojho okolia, ktoré dovezú jedlo priamo k nemu domov. Nemusí strácať čas prehľadávaním stránok jednotlivých reštaurácii, na Bistro.sk si vyberie donášku, ktorá je najrýchlejšia, najlacnejšia alebo patrí medzi jeho obľúbené," povedal Milan Dubec, zakladateľ a generálny riaditeľ Azet.sk.

Ceny sú rovnaké ako v reštaurácii, pričom objednávky sa vybavujú online prepojením webu priamo s reštauráciou.