Print this page

Na obale Kinder čokolády sa môže objaviť fotka vášho dieťaťa

Spoločnosť Ferrero spúšťa novú marketingovú kampaň, kde chce prilákať pozornosť rodičov cez fotografie ich ratolestí.

 

 

Kampaň, ktorú v týchto dňoch odštartovala spoločnosť Ferrero, sa vola „Staň sa tvárou Kinder čokolády." Spoločnosť ponúka možnosť, aby sa fotografia akéhokoľvek dieťaťa objavila na obale ich produktu.
Chce tak zvýšiť predajnosť svojej značky. Fotografiu môže totiž záujemca nahrať len s kódom z kúpenej čokolády. Zároveň aj hlasovanie o víťazných fotografiách je viazané na kód.
Fotografie možno nahrávať prostredníctvom webu kinder.sk alebo cez facebookovú aplikáciu. Fotografia bude automaticky zverejnená v súťažnej aplikácii v galérii fotografií.

Na fotografii, môže byť zobrazené dieťa mladšie ako 15 rokov. Keďže zverejňovanie fotografií dieťaťa nie je bežnou vecou a nie všetci rodičia s tým súhlasia, súčasťou súťaže sú aj prísnejšie pravidlá, podľa ktorých rodič, prípadne zákonný zástupca musí súhlasiť so zverejnením fotografie. „So zverejnením fotografie dieťaťa musí dať súhlas aj dieťa (podľa rozumovej a vôľovej vyspelosti) a druhý rodič dieťaťa prípadne ďalší zákonní zástupcovia, ak nie sú nimi rodičia," píše sa v podmienkach súťaže.

Kampaň pre Ferrero pripravila spoločnosť McCann-Erickson Prague a International Advertising Agency.