Print this page

Lidl sa vráti do socializmu. Prinesie Pedro, Pitralon, Meltu a ďalšie skvosty

„Jádrové mydlo Jeleň, na špinu jak remeň," Granko či čistiaci prostriedok AVA všetko v nevábnych socialistických obaloch.

 


Tieto aj mnohé ďalšie produkty známe z čias socializmu prinesie do svojich obchodov obchodný reťazec Lidl v rámci svojej novej Retro akcie.

 

Medzi retro edíciou výrobkov budú aj žuvačky Pedro, káva Melta, krém Majka, kakao, polotučné mlieko v sáčku, ryžové Arizonky, Holandské kakao, mydlo na holenie Barbus Classic, voda po holení Pitralon. V rámci akcie spomienok na "obdobie dávno minulé" prinesie Lidl spolu okolo 60 výrobkov, píše spoločnosť v tlačovej správe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výrobky sa nestanú trvalou súčasťou reťazca. Budú v ponuke len týždeň v rámci akcie Retro týždeň, ktorá začína v v pondelok 19. októbra.

Kým obaly sú nadizajnové podľa vzorov zo socializmu, ceny sú súčasné. V minulosti, keďže sa ceny nemenili a boli pre celý trh jednotné, boli súčasťou obalu.

 

 

 

 

 

 

 

„Retro týždeň sme pripravovali v úzkej spolupráci s dodávateľmi. Okrem originálneho obalu sme totiž tam, kde to bolo možné, chceli zachovať aj pôvodné zloženie a chuť. Viacero výrobkov bolo pre túto tematickú ponuku vyrobených podľa tradičnej receptúry, napr. Vysočina 1967 alebo Šunková údená saláma 1977," povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl.

Podobnú akciu mal Lidl už v minulosti v Českej republike.