Print this page

V komunikačnom tíme Allianz – SP sú zmeny Foto: Allianz-SP

Tím odboru firemnej komunikácie v Allianz – Slovenskej poisťovni v novembri posilnila Helena Kanderková, ktorá nastúpila na pozíciu špecialistky externej komunikácie.

 

 

Foto: Allianz-SPJej predchodca Artur Šturmankin skončil svoje pôsobenie v Allianz – SP.
Na miesto hovorkyne spoločnosti a riaditeľky odboru firemnej komunikácie sa po rodičovskej dovolenke vrátila Lucia Muthová.

Helena Kanderková je absolventkou Ekonomickej univerzity v Bratislave. Má bohaté skúsenosti z oblasti médií a public relations, pracovala ako redaktorka v tlačovej agentúre, v televíznom i rozhlasovom spravodajstve. Päť rokov pôsobila v PR agentúre, kde zastrešovala kampane Európskej komisie a PR aktivity klientov z oblasti financií a developerstva. Absolvovala polročný pracovný pobyt v marketingovo-eventovej spoločnosti v USA.

Kontakty pre novinárov:

Lucia Muthová

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Mobil: +421 905 287 111

Helena Kanderková

Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  Mobil: +421 917 123 579