Print this page

Orange mení komunikáciu aj smerovanie značky Foto: Orange

Potom ako Orange na viacerých medzinárodných trhoch predstavil svoju novú rolu, spoločnosť ohlásila zmeny aj na Slovensku, ktoré avizuje s novým sloganom: "Spájať ľudí s tým, na čom im záleží."

 

 

Orange mení spôsob komunikácie aj smerovanie značky, "Prispôsobuje tak svoju značku novým potrebám zákazníkov, aby im aj v digitálnej dobe mohol prinášať užitočné služby. Chce, aby služby digitálnej doby boli pre zákazníkov dostupnejšie a zrozumiteľnejšie," píše v tlačovej správe.

K doterajším prioritám ako „telefonovanie", „internet", „multimediálne služby" či „služby pre biznis" pridáva nové služby. Orange si na základe medzinárodného prieskumu vytvoril 10 kľúčových skupín potrieb, ktorým prispôsobuje služby aj komunikáciu: Rodina, Domov, Zábava, Pohoda, Práca, Peniaze, Technológie, Starostlivosť, Ponuka a Na cestách.

Pri tej príležitosti spoločnosť ohlásila viacero zmien: otvára tzv. inšpiratívne predajné miesta digitálnych služieb, do konca roka ich má byť 14 a do roku 2020 budú takto vyzerať všetky predajne Orange.

Spúšťa nový web s responzívnym dizajnom, kde zákazníci nájdu aj služby pre rodinu, domov, zábavu, na cesty či služby v oblasti starostlivosti. Na svojom webe bude informovať aj o nových spôsoboch využívania digitálnych služieb.

A aj nové služby - paušály Flex a Max, Internet do auta či nový prístup k televíznym balíkom.