Print this page

ZUNO podporí značku reklamnými spotmi po Tour de France, aj počas Olympiády Foto: Zuno

Okrem reklamných spotov, vysielaných počas cyklistického preteku Tour de France, bude ZUNO banka prítomná na obrazovkách aj počas vysielania Olympijských hier, ktoré sa budú konať v brazílskom Rio de Janeiro.

Cieľom kampane je ukázať, že spravovanie financií sa dá jednoducho zvládnuť aj počas behu alebo jazdy na bicykli.

Štvorica hercov, známa z predošlých reklám ZUNO banky, sa objaví tentokrát v úlohe amatérskych bežcov a cyklistov, ktorí si finančné operácie dokážu vybaviť za pár sekúnd cez mobilný telefón.

„Pri športe, ale aj v bežnom živote, nechcú naši klienti chodiť do banky a strácať čas na pobočke. A najmä nie v lete. Internetové aj mobilné bankovníctvo ZUNO je jednoduché a intuitívne. Poskytuje perfektný prehľad o financiách behom niekoľkých sekúnd. V podstate si nosíte banku priamo v mobile či notebooku a máte ju tak vždy poruke," hovorí marketingová expertka ZUNO banky Zuzana Nemčeková.

Cyklistický 10-sekundový spot sa objavuje v slovenských televíziách v rámci priamych prenosov Tour de France. Reklamný odkaz, s rovnakou stopážou, s tematikou behania sa bude vysielať aj počas vysielania letných Olympijských hier v Riu.

Kampaň bude podporená trojtýždennou súťažou na Facebooku a printovou reklamou v magazínoch Biker, Cyklistika a Running.

ZUNO banka je postavená na princípe zjednodušeného bankovníctva tak, aby bolo zrozumiteľné a dostupné pre každého 24 hodín denne na internete, v mobile alebo prostredníctvom Kontaktného centra, kam sa klienti dovolajú aj o polnoci.