Print this page

Zákazníci O2 vďaka promobikom doslova vychytali pokémonov Foto: Keis Media Bratislava

Spoločnostiam O2 Slovensko a KEIS MEDIA BRATISLAVA sa podarilo skĺbiť fenomén tejto doby – POKÉMONOV s dobrým nápadom a pretavili to do zábavnej reklamnej kampane.

 

 

Posledný júlový víkend zákazníci O2 doslova „vychytali" pokémonov v krajských mestách, kde sa v okolí vybraných pokéstopov pohybovali promobiky so školenými promotérmi, ktorí tu pravidelne umiestňovali tzv. vábičky.

Pokémonov hľadali na námestiach.        Foto: Keis Media Bratislava

Lovci pokémonov, ale hlavne samotní zákazníci O2, si takto mohli rozšíriť svoje zbierky nielen o postavičky z populárnej hry Pokémon Go.
Získať mohli aj EXTRA DÁTA ZADARMO vo výške 100 MB na dobu 30 dní, službu ktorú ponúka iba O2. Čo bola špeciálna pridaná hodnota k celej akcii.

Pokémonov ľudia lovili aj v parkoch.        Foto: Keis Media Bratislava

Ak niekto potreboval poradiť ako na to, nablízku vždy boli ochotní promotéri spoločnosti KEIS MEDIA BRATISLAVA. Vybila sa niekomu batéria v smartfóne? Nebol problém, pretože v spoločnosti O2 mysleli aj na to. Pri každom promobiku promotér ochotne dobil telefón externou nabíjačkou, navyše každý záujemca dostal voucher. Po predložení v akejkoľvek pobočke O2 si jeho majiteľ mohol zakúpiť externú nabíjačku za zvýhodnenú cenu.

Odporúčame aj: Bratislavčanom sa leskli topánky o čosi viac. Návrat starého remesla?

Školení promotéri boli pripravení poradiť so sťahovaním extra dát, ako aj s dobitím batérie.  Foto: Keis Media Bratislava

Pre spoločnosti O2 a KEIS MEDIA BRATISLAVA to nebola prvá spolupráca. O2 vo svojich kampaniach využíva jedinečné výhody promobikov, ktoré sú okrem iného ich variabilita, presné zacielenie reklamy na vopred určené lokality, či cieľovú skupinu.

Odporúčame aj: Tam, kde sa iná reklama nedostane, prichádza promobike

Spoločnosti O2 a KEIS MEDIA BRATISLAVA opäť ukázali, že aj outdoorová reklama môže byť zábavná. Úžasní mladí ľudia - promotéri na promobikoch vedia, ako zaujať ľudí v uliciach a priamym osobným kontaktom vniesť do reklamy život. Pretože outdoorová reklama má predsa byť o vtipe, nápade, zábave...

Promobiky vábili pokémonov až do večerných hodín. Aj pod zrúcaninou hradu Devín.   Foto: Keis Media Bratislava

Spoločnosť O2 Slovakia s.r.o. je poskytovateľom telekomunikačných služieb. Okrem iného je trojnásobným držiteľom ocenenia Zamestnávateľ roka v kategórii veľkých firiem. www.o2.sk

Spoločnosť Keis Media Bratislava s.r.o. je prevádzkovateľ mobilných citylightov – promobikov na Slovensku a v Českej republike. www.keismedia.sk