Print this page

Zuno seká úroky ako v karate

Online banka Zuno v novej kampani seká staré úroky pri nevýhodnej pôžičke v štýle karate. Klient, ktorý má v inej banke úver napríklad s úrokom 11 % p.a., v Zuno môže dostať úrok 6,9 % p.a.

V spotoch opäť hrajú štyri postavy predstavujúce tvorcov reklamnej kampane snažiacich sa vymyslieť nápad, aby zaujali pozornosť diváka. Rovnako ako mnohokrát v realite, prichádzajú len na nové a nové klišé, tentoraz s karatistom sekajúcim sadzby. Nakoniec prídu vždy na to, že hovoriť veci na rovinu je najlepšie. Na záver preto zaznie najnižší úrok poskytovaný pre refinancovanie v Zuno.

Kampaň prebieha celý jún. Vidieť bude možné 25 sekundový spot na TV JOJ a JOJ Plus, podporený bude bannermi, PPC a Facebookom. Vytvoril ju interný tím banky Zuno v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Stop klišé, povieme to na rovinu

„Keď ponúkate niečo lepšie ako ostatní, okolie sa o tom nejako dozvie. Pokiaľ ale komunikujete úrokovú sadzbu, je to trochu zložitejšie. Najčastejšie v reklamách vídame motívy smejúcich sa rodín a bohatých krásavcov v krásnych autách. Nechceli sme ale ďalšie klišé a trochu sme si tiež uťahovali zo seba samých. Jednoducho len hovoríme na rovinu to, akú vám dáme sadzbu," komentuje novú kampaň marketingová expertka Zuno Zuzana Nemčeková.

Zuno pre refinancovanie ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky starého úveru. Klienti preto dopredu vedia, s akým úrokom môžu počítať.

Úroková sadzba v Zuno začína na 6,9 % ročne. Pokiaľ má starý úver sadzbu do 11,49 %, Zuno ponúkne úrok 6,9 %. Pokiaľ je v rozmedzí od 11,5 % do 16,49 %, klient dostane úrok 9,9 %. Pokiaľ je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 %.