Print this page

Web ZUNO omladol, je bližšie k zákazníkom

Online banka ZUNO zmodernizovala a vylepšila svoju hlavnú stránku. Zmenou prešla grafika aj obsah a stránka je teraz pre klientov ešte jednoduchšia a prehľadnejšia.

 

 

ZUNO upravilo svoju homepage po sérii viacerých klientských testov a meraní. „Vizuálne sme homepage upratali a zvolili dlaždicové rozloženie prvkov, čo nám otvorilo dvere k responzivite celej stránky. V obsahu viac pracujeme s kľúčovými slovami, ktoré naši klienti často vyhľadávajú a zakomponovali sme ich do navigácie a produktových boxov," hovorí Martin Hanula, Web and UX Team Manager ZUNO.

Redizajnom prešla aj hlavička a päta stránky, vďaka čomu sa návštevník ZUNO jednoduchšie zorientuje. Novým je na hlavnej stránke ZUNO aj tzv. remarketingový „call to action" prvok, ktorý mu pomôže jednoducho sa dostať k žiadostiam o aktiváciu jednotlivých produktov.

V dolnej časti stránky sú doplnené ďalšie kontaktné kanály na ZUNO. Oveľa väčší priestor dostali aj sociálne siete. „Veríme, že táto zmena prinesie úžitok návštevníkovi nášho webu a vďaka realizovaným zmenám budeme k nemu opäť o niečo bližšie," dopĺňa Martin Hanula.

ZUNO na zmenách webu pracovalo s agentúrou 2fresh, finálnu verziu webu spracoval interný tím ZUNO.