Print this page

Potravinové reťazce od štvrtka predlžujú otváracie hodiny, prinášame podrobnosti Ilustr. foto: BILLA

Vzhľadom na zlepšujúcu sa epidemiologickú situáciu vláda na svojom poslednom rokovaní rozhodla, že od štvrtka 29. apríla sa zákaz vychádzania presúva z doterajšej 20:00 na 21:00. Na novú situáciu už reagujú aj mnohé obchody a potravinové reťazce, ktoré predlžujú otváracie hodiny:

BILLA
„Vítame rozhodnutie vlády o posune zákazu vychádzania, čo nám umožní opätovne predĺžiť otváracie hodiny v našich supermarketoch. Od štvrtka budú desiatky našich predajní otvorené do 21 hod. Konkrétne otváracie hodiny na jednotlivých predajniach nájdu zákazníci priamo pri vstupe do predajne a na našej webovej stránke,“ povedala pre Omediach.com hovorkyňa Billy Kvetoslava Kirchnerová.

LIDL
„Rozhodnutie vlády upraviť čas zákazu vychádzania vítame. Od štvrtka sa v predajniach, ktoré bývali štandardne otvorené do 21:00, vrátime k pôvodným otváracím hodinám.,“ povedal hovorca spoločnosti Tomáš Bezák.

TESCO
Vo všetkých 153 obchodoch Tesca dôjde už od štvrtka 29. apríla k predĺženiu otváracích hodín do 21. hodiny večer. Zákazníci Tesca si tak budú môcť nakúpiť o hodinu dlhšie, pričom naše prevádzky sú aj naďalej otvorené sedem dní v týždni, spravidla už od 6. hodiny ráno, resp. v nedeľu od 7. hodiny ráno v prípade supermarketov a obchodov Tesco Expres, povedal Peter Steigauf, External Communications Manager Tesca.

TERNO a KRAJ
„Všetky predajne Terno a KRAJ sa budú od štvrtka zatvárať už podľa svojich štandardných hodín, ktoré pravidelne aktualizujeme na našich web stránkach Terno a KRAJ. Uvoľnenie nariadení vítame, dopomôže to k lepšiemu rozloženiu náporu zákazníkov, čo má pozitívny dopad aj na momentálnu pandemickú situáciu. Naďalej však rešpektujeme všetky platné opatrenia a požadujeme aj od našich zákazníkov, aby ich dodržiavali,“ povedal Marek Koštrna, marketing manager TERNO real estate.

KAUFLAND
Od štvrtka 29.04.2021 budú predajne Kaufland opäť otvorené v štandardných otváracích hodinách. Od pondelka do soboty budú predajne otvorené od 07.00 h do 21.00 h a v nedeľu od 08.00 h do 20.00 h. O nových otváracích hodinách budeme našich zákazníkov informovať prostredníctvom sociálnych médií. Nové otváracie hodiny nájdu zákazníci na výveske v predajniach, na našej webstránke a v Kaufland aplikácií, povedala pre Omediach.com hovorkyňa Lucia Vargová.