Print this page

Hravé raňajky a výlet do Disneylandu s novým vernostným programom BILLA Foto: Billa

Sieť supermarketov BILLA pripravila pre svojich zákazníkov priam rozprávkový vernostný program. Vďaka nemu sa celé rodiny s deťmi môžu nielen zabaviť s DISNEY hrdinami z obľúbených rozprávok Mickey a Frozen, ale aj vyhrať rodinný výlet do Disneylandu. Vernostný program, do ktorého sa môžu zapojiť všetci zákazníci, potrvá od 30. marca do 21. júna 2022.

Zákazníci môžu počas trvania kampane získať päť druhov DISNEY raňajkových setov, teda šálky, tanieriky a misky s nezameniteľnou podobizňou hlavných hrdinov rozprávok Micky a Frozen. „Všetci vieme, že dostať deti k stolu a formovať v nich správne a zdravé stravovacie návyky je ťažkou úlohou pre nejedného rodiča. A práve veselé postavičky z rozprávok, ktoré deti milujú, im môžu zmeniť rannú rutinu a deti inšpirovať k tomu, aby sa na príprave raňajok aj aktívne podieľali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová.

Zákazníci dostanú za každých 10 eur nákupu jednu nálepku a za 12 zozbieraných nálepiek získajú zľavu na vybraný produkt z kolekcie DISNEY. Majitelia BILLA Bonus karty navyše môžu využiť ešte extra zľavu. Ale ani tu sa rozprávka nekončí, pretože na všetkých, ktorí si zakúpia produkt z lojalitného programu, čaká prekvapenie. Okrem stoviek kusov diek, príboru a osobnej váhy s motívmi Olafa či Mickeyho môžete vyhrať hlavnú cenu – rodinný výlet do Disneylandu. „Po mimoriadne úspešnom programe Disney z roku 2020 sme sa rozhodli tento koncept zopakovať a zároveň vylepšiť tým, že deťom umožníme, aby sa od zábavných raňajok mohli dostať až do zábavného parku, kde sa sny stretnúť svojich hrdinov v životnej veľkosti môžu stať realitou,” dodala D. Pernicová.

Spoločnosť BILLA podporí svoj vernostný program DISNEY prostredníctvom TV a rozhlasových spotov, OOH formátov, vlastných online médií, sociálnych sietí, instore i PR.