Print this page

Začalo vysielať nové rádio – Dobré rádio Foto: Dobre rádio

Na Slovensku začalo dnes (v pondelok) ráno o 7.00 vysielať nové rádio s názvom Dobré rádio a sloganom „najväčšie hity a pozitívne správy.“

 

„Dobré rádio poslucháčom prinesie unikátny formát najväčších hitov, rozhovorov so zaujímavými ľuďmi a pozitívnych správ. Práve koncept pozitívnych správ najväčšmi odlišuje Dobré rádio od ostatných rádií,“ píšu zakladatelia rádia v tlačovej správe.

Rádio je mladším súrodencom portálu Dobrenoviny.sk.

Rádio bude v pracovných dňoch vysielať správy každú hodinu, zameria sa iba na pozitívne správy, negatívne ignoruje.
„Slovenský rádiový trh je bohatý na množstvo kvalitných rozhlasových projektov, no zistili sme, že na ňom chýba produkt, ktorý by svoju energiu sústredil na pozitívne správy a inšpiratívne rozhovory so zaujímavými ľuďmi. Našim cieľom je ponúknuť takýto koncept a ešte viac tak spestriť ponuku pre poslucháčov,” povedal manažér portálu Dobrenoviny.sk Róbert Sedlák, ktorý zároveň stojí aj za projektom Dobrého rádia.

Večer bude mať v rádiu vlastnú reláciu Križovatky Marián Balázs, ktorý prispieva aj na web Dobrenoviny.sk.

Dobré rádio začína svoje vysielanie symbolicky v deň šiesteho výročia založenia portálu Dobrénoviny.sk. Zatiaľ vysiela len na internete, na webe www.dobreradio.sk, pomocou rôznych streamovacích aplikácií a čoskoro aj pomocou oficiálnej aplikácie rádia.