Print this page

Do Dobrého rádia nastúpila herečka, bude moderovať rannú šou Foto: Dobré rádio

Od 1. júla sa poslucháčom internetového Dobrého rádia prihovára aj slovenská herečka Michaela Kapráliková.

 

Dobré rádio, mladší súrodenec portálu dobrenoviny.sk, má novú moderátorku rannej šou Dobré ráno. Poslucháčom sa v pondelok po prvýkrát prihovorila Michaela Kapráliková, slovenská dabingová a divadelná herečka, v súčasnosti pôsobiaca okrem iného v divadle Nová scéna.
Kapráliková sa bude poslucháčom prihovárať každý pracovný deň medzi 8:00 a 10:00. „Budem sa snažiť vylepšiť rána poslucháčov Dobrého rádia dobrou náladou, zaujímavosťami z celého sveta, tipmi na trávenie voľného času a samozrejme pozitívnymi správami. Občas privítam aj zaujímavých hostí, ktorí majú poslucháčom čo povedať. Urobím všetko preto, aby deň začatý s Dobrým rádiom stál za zo,“ uviedla Michaela Kapráliková, ktorú poslucháči mohli v minulosti počuť aj vo vysielaniach rádií Flash, Okey či Aktual. Na televíznej obrazovke ju bolo možné vidieť v menších aj väčších postavách seriálov: V mene zákona, Ordinácia v ružovej záhrade, Panelák, Zlodeji detí, Rodinné prípady, Divoké kone...

Internetové Dobré rádio začalo vysielať 28. mája 2018, v deň šiesteho výročia založenia portálu DobréNoviny.sk. Celodenné moderované vysielanie spustilo vlani 3. septembra.