Print this page

Expres si pripomína zosnulého Ďuďa z Hexu špeciálnym seriálom (VIDEO) Foto: Expres

Rádio Expres sa rozhodlo pripomenúť si speváka Petra „Ďuďa“ Dudáka z Hexu, ktorý v auguste zomrel v po ťažkej chorobe, špeciálnym hudobným programom.

Každý týždeň až do Vianoc prinesie Rádio Expres novú pesničku pre Petra Ďuďa Dudáka v exkluzívnej verzii v podaní slovenských spevákov a speváčok. Informuje rádio v tlačovej správe.
    
V seriáli sa predstavia známi slovenskí interpréti so svojimi obľúbenými hitmi od Hexu. IMT Smile, Zuzana Smatanová, Adam Ďurica, Gladiátor, Sima Martausová alebo Lasky z Pary, ktorý si zaspieva duet s Petrou Polnišovou. Pridá sa aj kapela Hex v zostave, ktorú doplní spevák Peter Šarkan Novák.

Hudobný seriál „Pre Ďuďa“ otvára Sima Martausová, ktorá si vybrala svoju najobľúbenejšiu pieseň od Hexu – Srdce.

„Ďuďo nám chýba. Budeme si ho pamätať ako skvelého človeka a výnimočného muzikanta. A chceme si ho pripomenúť tým najlepším spôsobom – jeho pesničkami. Preto sme oslovili ľudí, ktorí ho poznali ako kolegu z brandže, ale zároveň sú fanúšikmi Hexu a majú radi ich hudbu tak ako my,“ hovorí hudobný šéf Rádia Expres Rasťo Bečaver.

„Keď sa povie Hex, tak mne napadne slovo srdce. Nielen preto, že sa tak volá pieseň, ktorú sme si s kapelou vybrali. Ale vždy, keď som bola na ich koncerte alebo som sa rozprávala s členmi kapely Hex, tak viem, že to robia preto, lebo tú hudbu majú v srdci. Že to robia radi,“ povedala Sima.