Print this page

Rádio Expres sa lúči so známym moderátorom Foto: Expres

Špeciálnym letným 12-hodinovým vysielaním sa v pondelok 28. júna známy moderátor Michal Sabo rozlúči s Rádiom Expres, ale vraj aj so svojou moderátorskou kariérou. Michal Sabo odchádza z Rádia Expres po šiestich rokoch. Do rádia prichádza nová tvár.

„Presne takto som si predstavoval finále. Ako veľkolepú letnú párty s poslucháčmi, ktorí mi roky venovali svoj čas pri rádiách, s drahými kolegami, so živou hudbou, s množstvom smiechu a zábavy. Som vďačný a vážim si, že mi to je dopriate. Zároveň ďakujem Rádiu Expres za šesť fascinujúcich sezón prežitých v jeho éteri. Ukončiť kariéru v najpočúvanejšom rádiu, v najprestížnejšom čase, s najlepším publikom a kolektívom – to je sen každého moderátora. Som šťastný,“ povedal Sabo, ktorý avizuje, že sa bude viac objavovať na sociálnych sieťach.

Zdroj: Facebook M. Sabo

Pri mikrofóne sa vystriedajú aj ďalší moderátori a naživo vystúpia exkluzívni hudobní hostia: IMT Smile, Polemic, Lukáš Adamec a Medial Banana.

Tím Expresu od júla posilní moderátor Matúš Krnčok, ktorý pôsobil v rádiu Europa 2, Fun Rádiu či televízii Markíza. Z materskej dovolenky sa vrátila Táňa Székely a naopak, za materskými povinnosťami odchádza Bety Petrová.

V pondelok odznie aj jedno veľké hudobné prekvapenie, avizuje rádio. Hudobná skupina Škampi na žaru, interný projekt Rádia Expres, predstaví po krátkej tvorivej prestávke v popoludňajšom vysielaní svoju novú letnú pesničku.

„Vysielacie štúdio sa pri tejto príležitosti presťahuje na dvor rádia, ktorý sa zmení na dovolenkovú pieskovú pláž so všetkým, čo k nej patrí, vrátane plážového baru,“ píše rádio v tlačovej správe.

Aj v lete pokračuje ranná show Hemendex. Po nej nasleduje hudobný program, ktorý dostal názov podľa letného sloganu Rádia Expres - Vaše letné rádio.

Cez víkendové popoludnia bude Expres vysielať hitparádu 1000 letných hitov, rozdelenú do deviatich letných víkendov. Podvečery budú patriť mixu najväčších hitov 80. a 90. rokov v Twentyfive Expres Party s podtitulom „Hity Jula Viršíka“, ktorým si Expres uctí pamiatku svojho zosnulého kolegu. Nedeľné večery budú patriť podcastu Kriminálne spisy, ktorý v lete dostane priestor aj vo vysielaní.