Print this page

Expres pripravil pre Richarda Müllera mimoriadny darček Foto: Expres

Spevák Richard Müller oslavuje v pondelok 6.9. okrúhle 60. narodeniny. Rádio Expres mu v spolupráci s viacerými slovenskými hudobníkmi pripravilo špeciálny darček – známi speváci a speváčky nahrali vlastné verzie jeho najväčších hitov.

Expres ich od pondelka v týždňových intervaloch zverejní na svojom webe a vo vysielaní.

„Richard patrí viac ako 30 rokov medzi našich najpopulárnejších spevákov. Mnohé jeho piesne zľudoveli, jeho texty si spievajú generácie ľudí. Pri príležitosti jeho narodenín sme oslovili iných spevákov a nebolo ani jedno odmietnutie, len veľký rešpekt u všetkých, ktorý sa do projektu zapojili. Richardova hudba ovplyvnila mnoho hudobníkov, a preto sa teším, že sa nám podarilo tento darček pre Richarda zrealizovať, ale aj pred ním až do dnešného dňa utajiť,“ hovorí Andrej Kratochvíl, hudobný šéf Rádia Expres.  

Rádio Expres postupne predstaví covery Müllerových hitov, ktoré zaspievajú: IMT Smile a Lukáš Adamec – Srdce jako kníže Rohan, DESMOD – Tlaková níž, Katarína Knechtová – Rieka, Polemic – Prečo vy ľudia XX. storočia, Peter Bič Project – Naša láska letí, Sima Magušinová – Dočista, Robo Opatovský – Milovanie v daždi, Richard Krajčo – Štěstí je krásná věc a Hex – Nebude to ľahké.