Print this page

Fun Media Group sa mení na Radio Group, zastrešuje dve rádiá

Spoločnosť Fun Media Group sa premenovala na Radio Group a od nového roka už nezastupuje len Fun Rádio ale aj Rádio Vlna.

„Vždy bolo našou víziou prinášať neustále nový obsah a rozvíjať nové formáty pre čo najširší okruh poslucháčov. Teraz máme možnosť túto víziu naplniť. Spojením s Rádiom Vlna môžeme prinášať tento zážitok väčšej a rozmanitejšej cieľovej skupine. Veríme, že tento významný krok a spokojnosť poslucháčov ešte viac posilní našu pozíciu na trhu. Vzhľadom na vývoj v posledných mesiacoch a zmeny majiteľských štruktúr v niektorých súkromných slovenských rádiách totiž očakávame po tejto konsolidácii cielenejšie formátovanie a ostrejšiu konkurenciu,“ povedal CEO skupiny Radio Group Rastislav Dutka.

Fun rádio vysiela už viac ako tridsať rokov. Na Slovensku je tak najdlhšie vysielajúcou komerčnou rozhlasovou stanicou s dlhodobou tradíciou, ktorá vysiela na 17 frekvenciách. Rádio Vlna je aktuálne štvrtou najpočúvanejšou komerčnou stanicou na Slovensku so stálou poslucháčskou základňou.

Radio Group zastrešuje obe rádia programovo aj obchodne. Do portfólia patria okrem rozhlasových staníc aj ich webové stránky, sociálne siete a tiež nová herná aplikácia Fun Games.