Print this page

Hľadá sa 1000 najväčších hitov všetkých čias Foto: FB Madonna

Rádio Vlna, ktoré vysiela na frekvenciách po niekdajšom rádiu Viva, vyhlásilo súťaž, v ktorej poslucháči vyberajú tisíc najväčších hitov všetkých čias.

 

 

Poslucháči môžu hlasovať na stránke www.top1000.sk. Nemôžu si však vyberať z ľubovoľných piesní, ale z ponúknutých dvetisíc skladieb, ktoré vybralo rádio.

„Sami sme zvedaví, ktoré pesničky sa dostanú do rebríčka a ktorá bude tá najlepšia, aj keď vďaka hudobným testom a call-outom máme prehľad, čo sa našim poslucháčom páči. Hlasovanie však býva nevyspytateľné," vysvetľuje programový riaditeľ rádia Vlna, Peter Hurajt.

Hlasovanie je dostupné na stránke www.top1000.sk. Prebiehať bude do konca októbra. Poslucháči si môžu svojho favorita vybrať spomedzi takmer dvetisíc skladieb. Tisícku vybraných hitov Rádio Vlna odohrá začiatkom novembra.

„Zahráme ich v poradí ako hitparádu, ale rozdelíme ich do viacerých dní," dodal Hurajt.

Rádio Vlna začalo vysielať 12. januára tohto roku. Jeho koncept je zameraný na známe skladby od 60tych rokov po súčasnosť, čo potvrdzuje aj slogan „hity overené časom". Aktuálne vysiela na 28 frekvenciách po celom Slovensku, ktoré získalo potom, ako ich Rada pre vysielanie a retransmisiu nepridelila bývalým majiteľom rádia Viva.