Print this page

Harmony prichádza s Krásou nevídanou! od Made by Vaculík

Značka Harmony má nový dizajn a predstaviť ho chce v novej kampani, ktorej nosný claim je: Krása nevídaná!


Rebrand portfólia Harmony pripravovala viac ako rok agentúra Pergamen, komunikačný koncept vytvorila agentúra Made by Vaculík. „Zmeny v dizajne sú realizované na základe prieskumov spotrebiteľských preferencií, analýz segmentu papierovej hygieny a konkurencie. Ich cieľom je vytvoriť neodolateľnú značku s jedinečným positioningom v segmente papierovej hygieny a symbol labute prepojiť viac s novými hodnotami značky – čistota, elegancia, krása. Značka chce začať aktívne komunikovať so spotrebiteľom a vytvárať si s ním bližší vzťah", povedala Lenka Štefčeková, Senior Brand Manager SHP Group.

Hlavným grafickým prvkom loga značky Harmony ostáva labuď. V rámci produktového portfólia Harmony zahŕňa toaletné papiere, kuchynské utierky, vreckovky, kozmetické utierky a obrúsky. Kampaň má za cieľ odkomunikovať aj aktuálne novinky: parfumované papierové vreckovky pre ženy Ladies´ Light Perfumed a pre mužov Gentlemen´s Light Perfumed. Ďaľšou novinkou sú kozmetické utierky Harmony 3D box, kde je možné vložiť vlastnú fotografiu. Všetky obaly kozmetických utierok s detskými motívmi ponúkajú možnosť domaľovať si škatuľku.

Kampaň začala súčasne na slovenskom aj českom trhu v týchto dňoch v printových médiách a na Facebooku. Potrvá do konca decembra a bude podporená cez instore promo.

„V kampani zobrazujeme dokonalú harmóniu Harmony tak, že produkty akoby priam splývali so svojím prirodzeným prostredím, dokonale sa tam hodia a ladia s okolím. Aj preto sme ako slogan použili spojenie „Krása nevídaná" – ide totiž o dvojzmysel," hovorí Eva Kániková, account manager agenúry Made by Vaculík.

Vizitka redizajnu Harmony - obalovej koncepcie:
Agentúra: PERGAMEN
Kreatívny riaditeľ: Juraj Demovič
art director: Juraj Demovič, Lívia Lörinczová, Juraj Vontorčík
account director: Júlia Č. Oravcová

Vizitka kampane Krása nevídaná!:
Agentúra: MADE BY VACULIK
Creative director: Peter Ižo
Copywriter: Petra Števonková
Art director: Michal Salva
Account director: Marcela Paráková
Account manager: Eva Kániková
Strategic planner: Adam Horecký, Lukáš Švaro