Print this page

V Bratislave sa objavili priesvitné bubliny Foto: Ikea

Koberec, príjemné svetlo, pohodlná pohovka, v ktorej sa môže ktokoľvek natiahnuť.

 

 

Spoločnosť IKEA vytvorila na viacerých miestach v Bratislave netradičné reklamné prvky – tzv. oázy pokoja, ktoré sú zariadené ako pohodlné obývacie izby v priesvitnej bubline. Majú slúžiť ako zastávka od predvianočného zhonu miesto oddychu a samozrejme tak aj na promo výrobkov firmy.

Bubliny sa nachádzajú v Bratislave na Námestí SNP pred Starou tržnicou a na Trnavskom mýte pri kultúrnom dome Istropolise, kde budú do 11. decembra.

Foto: Ikea

Nadrozmerné priesvitné bubliny nadväzujú na vianočnú kampaň IKEA, ktorá sa riadi heslom „Zastavte sa na chvíľu. Buďte spolu."

„Môžete si tak vychutnať zaslúženú chvíľu oddychu počas toho, ako sa naháňate za darčekmi. Pretože nie to, či máte dokonale upratané, nakúpené a vzorne zabalené darčeky, či napečených niekoľko druhov vianočného pečiva, ale to, že ste spolu so svojimi blízkymi je to, čo robí Vianoce Vianocami," píše IKEA v tlačovej správe.

IKEA podobné priesvitné oázy pokoja priniesla aj do Prahy, Brna, Ostravy a Budapešti.

Autorom konceptu IKEA oázy pokoja je kreatívna agentúra Kaspen Jung v. Matt, TV spot pripravila produkčná agentúra Filmservis production režíroval ho Tomáš Mašín.