Print this page

Zastávka MHD sa zmenila na Sóda café Foto: O2

V týchto dňoch sa zastávka MHD na Panónskej ceste pri Auparku v Bratislave zmenila improvizovanú kaviareň. Ďalšia je v Košiciach.

 

 

Súčasťou zastávky je pohovka, obrazy v podobe zarámovaných tituliek magazínu Sóda a imitácia drevenej podlahy.

Zastávka s názvom Sóda café je reklamou na magazín operátora O2 s názvom Sóda, ktorý má podtitul magazín ku káve.

Na bočných stranách zastávky je titulka posledného vydania Sódy, na ktorom je avízo na rozhovor s manažérkou Dobrého anjela Ľudmilou Kolesárovou o tom, že aj „malé dobro sa počíta". Na začiatku akcie k čítaniu v zastávke je aj káva, ktorú ponúkajú k Sóde hostesky z pojazdného kaviarenského vozíka.

Foto: O2

„Sóda je magazín, ktorý dávno prekročil hranice časopisu pre zákazníkov operátora. Jeho tlačená verzia vychádza 5 krát ročne, je k dispozícií vo všetkých predajniach a na niektorých podujatiach a frekventovaných miestach. Ponúka kvalitné lifestylové čítanie plné inšpiratívnych nápadov, prínosných rozhovorov a tipov ako zlepšiť náš život. Jeho onlinovú verziu mesačne číta viac ako 200-tisíc ľudí. Sódu chceme dostať ešte viac k ľuďom a čo sa k nej lepšie hodí ako káva?" povedala Tereza Molnár, hovorkyňa O2. Zastávka Sóda Café spríjemní cestujúcim čakanie na autobus až do konca novembra.
Ďalšia zastávka Sóda Café v Košiciach pred hlavnou poštou.

Vizitka kampane

Názov: SÓDA CAFÉ
Agentúra: Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Art director: Miro Kozel, Marek Cemez
Copywriter: Tomáš Slobodník, Adam Jánoš
Account manager: Saša Fránková, Agata Reváková
Mediálna agentúra: Zenith Optimedia