Print this page

Pozrite sa, ako vyzeralo natáčanie spotu Internet na domaaaa (VIDEO) Reprofoto O2


O2 zverejnilo celú skladbu, ktorú naspieval Dano Heriban na melódiu známeho hitu Roba Grigorova.

 

Animovaný spot O2 na Internet na doma sa stal za niekoľko týždňov reklamným hitom. Napríklad len na youtube má spot spolu so skrátenou verziou už viac ako milión videní. Spoločnosť O2 teraz zverejnila celú skladbu (vidieť ju môžte pod článkom). Súčasťou trojminútovej skladby na yuotube je aj making off video z prípravy spotu.


 „Keď už máte na stole takýto hit a šikovných copywriterov v agentúre, bola by škoda zostať iba pri refréne,“ povedala Natália Gaďová, manažérka pre ATL komunikáciu v O2.

Nový text ospevujúci výhody internetu pripravila pre operátora inhouse agentúra Oliver. Spevákom piesne, ktorá vznikla na motívy hitu Roba Grigorova, je Dano Heriban, známy napríklad zo seriálu Horná Dolná.  „Dano Heriban je skvelý herec, hlas uškatca Tóna a okrem toho aj výborný hudobník. Bolo úplne prirodzené, že sme novú verziu deväťdesiatkového hitu dali zaranžovať a nahrať práve jemu a jeho kapele,“ hovorí Adam Jánoš, ideamaker z agentúry Oliver.

Heriban nahral klávesy a naspieval hlavné spevové party, pričom s tučniakmi mu pomohla jeho manželka Kamila. Filip Hittrich obslúžil gitary, basu a ďalšie nástroje a jeho brat Jakub bicie.

 

Vo videu sa realizovali 3D animátori z Alien Studia, ktoré už tradične vytvára podmorský koncept známy zo spotov O2. Réžisérom spotov, ktoré tentokrát v O2 komunikácii spojili svet ľudí a zvierat, je Dano Dekan.