Print this page

Lunter prichádza s novým logom, dizajnom aj nátierkou KRÉMOVÁ (VIDEO) Foto: Lunter

Výrobca rastlinných nátierok Lunter má novú kampaň, ktorou prináša na trh novinku – rastlinnú nátierku KRÉMOVÁ v štyroch príchutiach.

Novinka prichádza v modernom dizajne a s vynoveným logom Lunter. Jej uvedenie sprevádza kampaň s claimom „V nátierkach sme doma“ a cieli na spotrebiteľa, ktorý „nerobí kompromis medzi zdravou stravou a výnimočnou chuťou.“

Produktový rad Lunter KRÉMOVÁ v je označený ako 100% prírodná, 100% zdravá a 100% chutná novinka v podobe naturálnej, cesnakovej, kapiovej či kôprovej príchute alebo dokonca aj na sladko - ako zdravý rastlinný cheesecake. „Cieľom kampane je nielen predstavenie Lunter KRÉMOVÝCH nátierok, ale tiež novej, vizuálnej identity obalov a modernizovaného loga,“ hovorí Anna Buzinkay, marketingová manažérka Lunter.

Výrobca súčasne s novinkou predstavuje aj nový dizajn obalov a loga v podobe domčeka.„Meno je už tradične zárukou kvality, domček predstavuje tradičnú rodinnú výrobu a chuť domova. Srdce je nielen symbolom lásky, s ktorou pripravujeme všetky produkty, ale tiež zdravia“, vysvetľuje A. Buzinkay. „V rámci modernizácie obalu sme pridali chuťový aspekt nátierok - a to prostredníctvom chutnej kanapky, ktorá demonštruje možný spôsob servírovania nátierok Lunter KRÉMOVÁ“. Pečať 100% rastlinného pôvodu a hlavné benefity značky Lunter sú súčasťou novej grafiky, používanej na plne recyklovateľnom obale.

V rámci kampane „Lunter KRÉMOVÁ – V nátierkach sme doma“, ktorá odštartovala začiatkom februára 2020 a potrvá do konca marca 2020, sú používané online spoty, komunikované cez ATL a BTL nástroje. Vizuál kampane sa objaví na OOH bigboardoch a letákoch v maloobchodných sieťach. Súčasťou kampane KRÉMOVÁ sú ochutnávky, PR aktivity aj ďalšia komunikácia prostredníctvom sociálnych sietí a vybraných slovenských ambasádorov.

Vizitka kampane:
Reklamná agentúra: KOMPLOT Advertising
Executive Director: Peter Hajdin
Packaging agentúra: Pergamen
Creative Director: Juraj Demovič
Art Director: Lívia Lörinczová
PR agentúra: 1st CLASS AGENCY