Print this page

V kampani O2 na Tidal vystúpia Korben Dallas, Emma Drobná aj Strapo (VIDEO) Foto: O2

V najnovšej kampani operátora O2 na hudobnú aplikáciu Tidal, ktorá je od novembra súčasťou O2 SMART Paušálov, sa objavia tváre známych hudobníkov.

Skupina Korben Dallas, herečka Emma Drobná, rapper Strapo a ďalší interpreti z celého sveta čakajú na vás v službe TIDAL, v novom spote, na ktorom spolupracovali aj kaskadéri, promuje O2 novú službu pre zákazníkov, ktorí od novembra môžu do svojich SMART Paušálov vybrať medzi inými aj hudobnú streamovaciu službu Tidal.

Hudobníci v spote „vystúpia na požiadanie“, čo je hlavný headline kampane, ktorý sa objavuje aj v prvých sekundách spotu, kedy Korben Dallas začne hrať na pokyn niekoho neznámeho a po pár sekundách ich ako keby odhodí a prichádza Emma Drobná. Scéna sa mení prostredníctvom swajpov, ktoré predstavujú „obsah“ Tidalu.

Na kampani spolupracovala aj partia kaskadérov zo spoločnosti Slovak Action Company, ktorá dlhodobo spolupracuje pri filmovej a seriálovej tvorbe na domácich aj medzinárodných projektoch.

Foto z nakrúcania spotu Foto: O2

Tidal obsahuje najväčší výber hudby zo všetkých hudobných aplikácií, live koncerty, ale aj možnosť prenosu playlistov. Výhodou, ktorú promuje O2, je, že predplatné naň, ako aj 10 GB dát navyše na jeho použitie, sú už zahrnuté v samotnej cene paušálu a takto môže mať zákazník obľúbenú hudbu stále pri sebe v mobilnom zariadení.

„Keďže Tidal je služba špecifická tým, že ju vytvorili samotní umelci, veľmi sa nám páčil nápad odkomunikovať ju práve cez konkrétnych slovenských umelcov, ktorí sú takto poslucháčom „vždy blízko“. Myslím, že sa nám podarilo zoskupiť zaujímavú zostavu umelcov naprieč hudobnými žánrami a oslovíme tak čo najviac milovníkov hudby,“ hovorí Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia.

V závere spotu vidno, že scény menili Luddo s Moyou, ktorí vo svete ľudí tentokrát objavujú hudbu, do ktorej sú tak ponorení, že si ani nevšimnú, že jeden ich obľúbenec prejde okolo nich, dodáva O2 v tlačovej správe.

Kampaň štartuje 10.2. a bude prítomná v TV, rádiu, OOH, printe a online.

VIZITKA KAMPANE:

Produkcia: Alien studio a Hitchhiker Films
Réžia: Dano Dekan
Klient: Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Emil Myjavec
Art director: Lukáš Karásek, Jakub Reken, Michal Hazior
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Client servis director: Tina Bineva
Account manager: Jana Andrejčíková, Ejmi Baranová

V spolupráci s Triad Advertising:
Strategy director: Martin Woska
Copywriter: Vlado Kurek, Matúš Hliboký, Zuzana Tvarošková, Juraj Stehlík
Art director: Marek Barančík, Tomáš Pospíchal
Social media brand manager: Mária Hadzimová, Simona Benetinová
Account manager: Zuzana Bosmanová