Print this page

Nová kampaň O2 je inšpirovaná Nekonečným príbehom (VIDEO) Reprofoto O2

Operátor O2 spustil novú kampaň inšpirovaný známym Nekonečným príbehom na promo paušálov s nekonečným objemom dát.

 

Sprievodnú pieseň filmu použitú v kampani prespieval Daniel Fischer, herec Slovenského národného divadla, hlas robota Ludda a je inšpiráciou pre celý spot. V ňom vidíme Ludda, ktorý sa nechá uniesť podobne ako Bastian v Nekonečnom príbehu na Falcovi. Počas svojho letu krajinou míňa ikonické motívy z online sveta .

„Keď sme začali pracovať na tejto kampani, svet bol úplne iným miestom. S obmedzeniami vo fyzickom svete sa stal online svet ešte viac priestorom imaginácie a kreativity s nekonečnými možnosťami ako si uletieť. Na to všetko sa zídu neobmedzené dáta,“ hovorí Juraj Bartoš, kreatívny riaditeľ Oliver Agency, agentúry, ktorá za kampaňou stojí.

„V dnešnej mimoriadnej situácii si ako operátor uvedomujeme, že pri pobyte doma v izolácii sú dáta ešte dôležitejšie, a to nielen pri práci alebo štúdiu, ale aj pri surfovaní, pozeraní filmov, seriálov, či počúvaní hudby. A práve na tieto aktivity našim zákazníkom odteraz ponúkame nekonečné dáta, a ako bonus k nemu aj kampaň s novou chytľavou melódiou, ktorú každý z nás isto pozná,“ hovorí o pozadí kampane šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia, Lucia Petrášová.

 Kampaň odštartovala 15.4. v TV, rádiu, printe, online.

VIZITKA KAMPANE:

Agentúra: Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Emil Myjavec
Art director: Lukáš Karásek, Jakub Reken, Michal Hazior, Viktoria Babjakova
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Account manager: Jana Andrejčíková, Ivana Imreová, Michaela Ostricová, Veronika Zacharová, Ivana Pavlišinová