Print this page

Samo Trnka šiel do električky a nahradil automatické hlášky (VIDEO) Reprofoto youtube O2

Komik Samo Trnka sa vybral do jednej z bratislavských električiek a ľuďom takmer do ucha ohlasoval na akej sú zastávke.

Cestujúcim namiesto automatického hlásenia od známeho komika počuli nielen, kde sa nachádzajú, čo sa tam kedy stalo, či vôbec nestalo ale aj rôzne vtipy či komentáre. "Vedeli ste napríklad, kto povedal, že bratislavská Hlavná stanica je najkrajšia na svete? Alebo kde sa nachádza burza cenných papierov?"

Experiment so Samom Trnkom v električke je súčasťou kampane O2 Slovensko, v ktorom operátor promuje, že na zákazníckej linke nahradili automatické hlášky živými ľuďmi.

Zrušenie automatických hlášok sa O2 rozhodlo odkomunikovať aj cez svojho ambasádora Fera Jokea. Ten prišiel navštíviť Zákaznícke centrum O2, ktoré sídli v Banskej Bystrici. Prebral na jeden deň oficiálny Instagram profil O2 SK, kde zachytil svoje zážitky.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnes sme mali v našom O2 Zákazníckom centre vzácnu návštevu. Našich asistentov bol pozrieť @fero_joke Chcel si overiť, či to fakt dvíhajú všetky hovory a odpisujú na správy reálni ľudia z mäsa a kostí. Našiel všetko, hlavne dobrú náladu. Viac v našich storkách #dakujeme❤️ #pridzas #dobrebolo #zakulisieO2 #ataktosituzijeme #o2zakaznickecentrum

Príspevok, ktorý zdieľa O2 Slovensko (@o2slovakia),

V jednom zo svojich altereg si zahral brigádničku Zákazníckeho centra O2.

Vizitka kampane:
Agentúra: Oliver Agency 
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Juraj Pobjecký
Art director:  Jakub Reken
Copywriter: Tomáš Slobodník, Adam Jánoš
Account manager: Michaela Ostricová
Produkcia: Lukash
Réžia: Lukáš Kodoň