Print this page

Nová kampaň Kofoly Láska má 1000 mien sa natáčala v náročných podmienkach (VIDEO) Foto: Kofola

Voda, stanovačka, slnko, voľnosť, zábava, žiadne obmedzenia, Kofola a láska, ktorá môže mať veľa mien – takto vyzerá najnovšia reklamná kampaň, s ktorou Kofola prichádza do médií. Jej príprava však taká jednoduchá nebola.

Spoty kampane Láska má 1000 mien sa odohrávajú v prostredí kempu a natáčali sa priamo v srdci vodáctva, na brehu Vltavy neďaleko Českého Krumlova, ktorý je aj Slovákom dobre známy. Láskyplné prezývky v nich hrajú hlavnú úlohu a diváci sa môžu tešiť na „Papuľku“ a „Bimbásika“ v slovenskej verzii a „Potvůrku“ s „Prdelkou“ v tej českej. Vďaka nim aj v množstve ľudí nájdu hlavní hrdinovia svoju lásku.

Či už sú láskyplné pomenovania partnera nežné, vtipné, alebo aj trochu štipľavé, vždy vyjadrujú jedinečné puto, ktoré spája dvoch milujúcich ľudí a dotvárajú príbeh ich lásky. A práve prezývky medzi partnermi sa teraz stávajú hlavným motívom aktuálnej kampane Kofoly - Láska má 1000 mien, píše spoločnosť v tlačovej správe.

„Téma lásky je pre Kofolu kľúčová. V našej komunikácii dlhodobo pracujeme s milostnými príbehmi a sloganom “Keď ju miluješ, nie je čo riešiť”. Motív prezývok vyjadrujúcich lásku a náklonnosť predstavuje pokračovanie tejto linky,“ hovorí marketingový manažér Kofoly Břetislav Koláček.

„Natáčali sme vlani na jeseň v pomerne náročných podmienkach. Už sa dosť ochladilo a navyše sa musel štáb vyrovnať s prísnejšími opatreniami súvisiacimi s pandémiou. Napriek všetkým ťažkostiam však na pľaci nechýbala zábava a láskyplná atmosféra, čo verím pocítia aj samotní diváci,“ hodnotí natáčanie brand manažérka značky Monika Hrstková. Videá pre kampaň vytvorila Woman Agency a natáčanie zabezpečila agentúra Filmservice. Réžie sa ujal Tomáš Mašín.

S kampaňou Láska má 1000 mien sa budú ľudia stretávať celú jarnú a letnú sezónu. Okrem TV spotov sa objaví aj v outdoore, online aj klasických offline komunikačných kanáloch a zastreší ďalšie aktivity značky. Celoročnú PR kampaň pre značku Kofola zastrešuje
1st CLASS AGENCY.

 Vizitka kampane:
Kreatívny koncept a supervízia: Woman Agency
Produkcia spotu: Filmservice
Kľúčové vizuály a rozpracovanie: Kantor´s Creative Club
PR: 1st CLASS AGENCY (SK), Lesensky.cz (CZ)
Mediálna agentúra: Unimedia (SK), Knowlimits Group (CZ)